DYGO Sæbe og Shampoo guide

Find den perfekte sæbe til netop din hud- eller hårtype

Alle DYGO’s kropssæber og shampoo er håndlavet af skånsomme og naturligt forkomne ingredienser. Når der er lavet hænger de til tørrer og “modner” i op til flere måneder før de sælges i Kræss.

Dygo bruger den koldpressede sæbeproduktionsteknik, der skaber langsomt modne sæbebarer fyldt med fugtighedsegenskaber. Alle Dygo sæber er lavet bare med naturlige (plantebaserede og mineraliske) ingredienser. DYGO bruger ikke palmeolie, animalsk fedt, kunstige farver eller syntetiske duftstoffer. Hver sæbeparti er håndlavet omhyggeligt i Dygos hjemmestudio, så hver sæbebar har sin unikke form, farve og aroma.


Kropssæber

Lavender Meadows
Sæben er fyldt med beroligende og hud-blødgørende organisk kakaosmør, som er en perfekt ingrediens for mennesker med tør og delikat hud. Kaolin ler hjælper forsigtigt med at rense huden ved at fjerne olier og urenheder. Lavendel æterisk olie er en af ​​de mest milde dufte, der egner sig selv til følsomme næser. (Anbefales til “normale”, tør og følsom hud).

River Soap
Sæben er fuld af havre, den er lavet med havremælk og havremel. Havre anses for at have allergivenlige egenskaber og er meget beroligende, hvilket gør sæben til et perfekt valg for mennesker med følsom hud. Mandelolie er ‘hudconditionerende’ og rig på antioxidant E-vitamin, hvilket gør den ideel til tør og moden hud. Flodsæbe indeholder ikke essentielle olier! (Anbefales til tør og følsom hud)

Mountain Soap
Sæben indeholder rhassoul ler, som har været brugt til vask og udtrækning af urenheder i huden i århundreder. Rhassoul ler er fuld af silica og magnesium, hvilket gør det meget effektivt til hudbehandlinger. Rød ler bringer en dyb rød farve til sæben og bidrager til sæbens rengørings- og rensningsevne. (Anbefales til “normal” og fedtet hud)

Desert Soap
Sæben er den mest fugtgivende sæb i Dygo’s sortiment. Kakaosmør beskytter mod dehydrering og forbedrer hudens elasticitet. Gul ler giver sæben en jordegul farve. Det betragtes som en mild ler, der kan bruges på tør og følsom hud. Det hjælper med forsigtigt at rense hudens urenheder. (Anbefales til tør hud).

Forest Soap
Sæben er lavet med grøn ler, som fungerer som en peeling og hjælper med at fjerne olier og urenheder i huden. En anden vigtig ingrediens er brændenældepulver, der er rig på vitaminerne A, B, C & E samt klorofyl, silica og magnesium. Brændenælde er en stærk plante, den har været brugt i mange århundreder til hud- og hårpleje. En frisk, træagtig duft gives af en blanding af æteriske olier af fyrretræ, cypress og patchouli, der er kendt for deres antibakterielle, opløftende og stimulerende virkning. (Anbefales til “normal” og fedtet hud)

Sea Soap
Sæben er beriget med hampeolie, som har en regenerativ, beroligende virkning på irriteret og stresset hud. En blanding af pebermynte og citrongræs æteriske olier skaber en frisk, minty og dyb citrusagtig lugt. Disse æteriske olier er også kendt for deres afkølende, stimulerende, antibakterielle og tonende egenskaber. (Anbefales til “normal” hud)

Summer Fields Soap
Sæbe er lavet ved hjælp af olivenolie infunderet med calendula blomster. De har beroligende, antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaber. Calendula hjælper med at lave en meget mild sæbe, der passer til de fleste hudtyper. Gulerodssaft er fuld af beta-caroten, A-vitamin og antioxidanter. (anbefales til tør og følsom hud)

VORES UDVALG AF DYGO KROPSSÆBER

Se dem i vores butik i København eller køb på webshoppen (1-3 dages levering)


Shampoo

South Shampoo

Shampooen med ayurvedisk orange pulver, som er kendt for at gøre håret blødere og mere fleksibelt. Marshmallow rodpulver blødgør, plejer og forhindrer filtring. En synergi af sød mandel- og ricinusolie nærer træt og tørt hår. Mandelolie, der kommer direkte fra en mandelfarm i Comunidad de Valencia, Spanien, er konditionerer og giver håret shine. Castorolie danner et beskyttende lag og plejer håret. (Mest anbefalet til tørt og krøllet hår).

East Shampoo

Shampooen fyldt med shikakai (Acacia concinna), der er rig på saponiner. I indisk tradition bruges shikakai til at gøre håret blødt og silkeagtigt. Sæppemøtrikpulver (Sapindus mukorossi), der kaldes Reetha-pulver i ayurvedisk tradition, bidrager til skånsom rensning, da det naturligvis også er meget rig på saponiner. Fullers jord eller Multani Mitti ler absorberer fedt og urenheder og hjælper med at genoprette hovedbunden. Jojobaolie, som faktisk er flydende voks med tung tekstur, tilføjer vidunderlige konditioneringsegenskaber shampooen. (Anbefales mest til fedtet og glat hår).

North shampoo

Shampooen er fyldt med brændenælde og marshmallow (althaea officinalis) rodpulver. Begge disse planter er velkendte på den nordlige halvkugle og er blevet brugt i århundreder til hårpleje. Brændenældepulver er et naturligt hårprodukt, som er rig på mineraler og vitaminer. Det hjælper mod skæl og gendanner naturlig hårskønhed. Marshmallow blødgør og fungerer som en balsam for håret. Hampeolie plejer håret. Rapsfrø har gode egenskaber for glidning og spredning, der gør håret lettere at kæmme. (Anbefales hovedsageligt til fedtet og glat hår).

West shampoo

West shampoo er fyldt med rød ler, som har en god rensende og eksfolierende effekt på hovedbunden. Rhassoul ler, også kendt som vaskejord, er blevet brugt i århundreder af marokkanske kvinder som et naturligt hår- og hudrensemiddel. Det har en enestående evne til at absorbere urenheder uden at irritere, så det er perfekt til blide vaskeprodukter. Olivenolie tilføjer fugt og glans til håret, det blødgør og reducerer hårets “fizz”. Arganolie har en lang tradition for hårpleje. Det plejer og beskytter håret mod hverdagens skader. (Anbefales til alle hårtyper).

VORES UDVALG AF DYGO SHAMPOO

Se dem i vores butik i København eller køb på webshoppen (1-3 dages levering)


Alle Dygo shampoo er lavet ved hjælp af SCI (Sodium Cocoyl Isethionate), der er afledt af kokosolie. Det er naturligt lavt i pH, hvilket gør det perfekt til hårpleje. Det er meget mildt og hjælper med at rense håret forsigtigt og skaber også smukke hvide bobler. For at afbalancere denne moderne opskrift tilføjer vi planter, som har en lang tradition for at blive brugt i hårpleje. Horsetail (Equisetum arvense) infusion styrker håret og er blevet brugt til at stimulere hårvækst på grund af dets høje indhold af silica. Aktive hårbehandlingsingredienser såsom risprotein, vegetabilsk glycerin og panthenol beskytter, giver glans og plejer håret.

Ansvarsfraskrivelse! Vi hævder ikke, at DYGO shampoo har nogen form for helbredende eller medicinsk effekt; denne vejledning er lavet ved hjælp af almindeligt kendte oplysninger om sæbe ingrediensernes egenskaber.