Udgivet i

Kræss Nyhedsbrev Oktober 2020

I dette nyhedsbrev har vi forsøgt at finde vores indre ‘journalist’ frem. Vi vil give jer en endnu bedre (og længere) introduktion af vores nye designs og de fantastiske designere som står bag. Vi håber at i vil læse med (ellers er i også altid velkomne forbi Kræss Butik eller Kraess.dk til en kigger 🔎)
Vores kunstnere har lavet en masse nye lækre produkter, som allerede er kommet online, og som står i vores fysiske butik på Blågaardgade 17  2200 København N. Der er selvfølgelig stadig en masse nye kunstnere og værker på vej – og i kan godt glæde jer! Vi har i denne uge fået en masse nye produkter fra b.la. Glittergrej, Emma Hegaard, NOLA, Chandini, Femme And Fab, Lone Hjørnet og The ClayPlay. 5 designere er helt nye i Kræss!
HER ER ET LILLE UDPLUK OG FORTÆLLING OM DE NYE DESIGNERE 🪐
NAKED KOP

CHANDINI
Chandini er en dansk født keramiker, som har udviklet en dyb forbindelse med hendes håndværk over mange år. Hun er influeret og inspireret af hendes rejse som kvinde, mor og kunstner. Hun er bosat på Møn, hvor hun har sit værksted på Sukkerfabrikken i Stege.  ”Keramiske værker får mig til at stoppe op. Det hjælper mig til at være i nuet og reflektere. Det er ikke kun en måde at leve på, men det giver mig en følelse af at høre til. Det er en vidunderlig ting, det at lave objekter til andre med mine hænder, som de kan finde glæde i og bruge i deres hverdagsliv.”
HOOPS DAISY ØRERING

FEMME AND FAB

Femme and fab er skabt af Anne Lahn. Smykkerne er lavet med emalje, som med en sigte fordeles på en kobber plade og brændes i en glødende ovn. Hendes proces er en intuitiv hjertesag, måske med en skitse, men ofte tegner hun direkte på kobberpladen, inden smykket saves ud.  ”Jeg er taknemlig for, at de kvinder, som jeg så, for første gang, for flere år siden, turde være sårebare og dele billeder af deres naturlige kroppe på de sociale medier. De var modige og ærlige. De inspirerede mig til at starte FEMME AND FAB og skabe et originalt illustrativt univers fyldt med farverig selvkærlighed. FEMME AND FAB er en hyldest til bløde mavedeller, rynkeballer, behårede armhuler, pigmentpletter på maven, skæve bryster, hængepatter, slanke maver, behårede ben, strækmærker, brede hofter og krøllede kussehår. Det er en bevægelse for et bredere kvindekropsideal, som jeg håber I vil blive en del af. Elsk jer selv, søstre!”
KÆMPE QUINTUPLE LYSESTAGER FRA EMMA ER NU I KRÆSS 🔥
DANNEBROGSFLAG I KERAMIK

TheClayPlay
TheClayPlay skabt af Annemette Klit, byder på både brugskeramik og dekorativ keramik. Altid med en uhøjtidelig stil og med et glimt i øjet, har det skæve og finurlige keramik fået plads i mange hjem, hvor humor og glæde fejres.  ”Jeg elsker keramik, og jeg har kreeret en verden, hvor jeg har det sjovt med former og spændende glasurer, og hvor det, at begrænse mig selv, er et no-go. Hvert stykke keramik er helt unik og håndlavet i mit keramikværksted i Sønderborg. Jeg håber, at min keramik også kan blive en del af din verden, hvadenten det er med en kop kaffe, te, skål, miniskulptur eller med et flag til en fejring.”
ISA ØRERINGNOLANola er et brand startet af tre Smykke-, Teknologi- og Business-studerende på KEA. Gennem deres brand kreerer de designs, hvor det feminine møder det rå. Nola udforsker og leger med forskellige sammensætninger af materialer.  ”Vores brand opstod oprindeligt gennem et re-cyclingsprojekt i forbindelse med vores studie. Med inspiration fra projektet, designer vi på nuværende tidspunkt up-cycling baseret. I vores smykker giver vi liv til restmaterialer, der kombineres med nye materialer. Vi mener, at smykker skal have flere funktioner, derfor er vores ørevedhæng mobile, og kan styles efter behov. Vores øreringe fungerer både som par og individuelle, og af den årsag sælges de separat. 
Vil du være med til at gøre en kæmpe forskel for Kræss og vores designere?

Fik vi sagt hvor taknemmelige at vi er for at du støtter Kræss og vores lokale designere. Du gør en kæmpe forskel for dem.

Hvis du før har købt et design i Kræss er du meget velkommen til at give os en anmeldelse på Trustpilot (her). Det gør en KÆMPE forskel for Kræss og hjælper os med at udbrede unik og personligt håndværk og samtidig støtte lokale designere.
Tak ❤️

Hvis du gerne vil modtage nyhedsbreve fra Kræss, så kan du tilmelde dig HER.