Mors dag gaver

Mors dag inspiration


1) Gaven som kan bruges

Håndlavede brystlys af Noboobie is perfect

Noboobie is perfect

Bag Noboobie is perfect er  Saskia, en tysk Designer med københavner hjerte. Med flere års erfaring i designbranchen, ligger  denne kollektion vægten på personlighed og håndværket. Hun er overbevist om at produkter skal have en funktion, men synes også at kunst og kærlighed altid har en plads i hjemmet. Alle designs er håndlavet.

 

Nøje udvalgte håndlavede organic sæber


DYGO
Dygo bruger den koldpressede sæbeproduktionsteknik, der skaber langsomt modne sæbebarer fyldt med fugtighedsegenskaber.
Alle Dygo sæber er lavet bare med naturlige (plantebaserede og mineraliske) ingredienser. DYGO bruger ikke palmeolie, animalsk fedt, kunstige farver eller syntetiske duftstoffer.
Hver sæbeparti er håndlavet omhyggeligt i Dygos hjemmestudio, så hver sæbebar har sin unikke form, farve og aroma.

 


2) “Min mor var ung i 70’erne” gaven

Put glimmer på hverdagen med Glittergrej

Glittergrej

Inspireret af Hella Joof er tanken bag Glittergrej, at putte glitter på tilværelsen. Vær taknemmelig for alt det smukke du allerede har og putte glitter på alt det gode. Glittergrej vil minde dig om at du skal være glad for alt som der er dig, for du er lige som du skal være.

Glittergrej laver nøgleringe, magneter og digitalt håndtegnede illustrationer, der skal tilføje glitter til din hverdag.

Andre “ung i 70’erne” gaver


3) Den royale gave

Dronning Margrethe 50×70 (599.- kr.)

Pil Tesdorph (Pilat)

Jeg elsker at indarbejde mættede farver og organiske former i mine værker. Jeg er stor tilhænger af at blande teknikker, og derfor er mange at mine værker en blanding af digital og analog illustration. Jeg arbejder med akvarel, gouache, akryl og fedtfarver og efterarbejder det meste digitalt.

Pilat er også kendt for hendes illustrationer af Nørrebro. De fleste er eksklusivt solgt i Kræss. Vi elsker dem – men vores butik er selvfølgelig også på Nørrebro.

 

Andre royale gaver fra Lone Hjørnet


I anledning af Mors Dag kan du tilmelde dig vores Giveaway!

Vind 3 unikke brystlys af noboobie is perfect

Tilmeld nu

 

Giveaway! Vind 3 håndlavede brystlys


4) Det unikke kunsttryk

Camilla Thuv

Jeg er uddannet beklædningsdesigner og har i mit kunstneriske virke været mest optaget af at udvikle mønstre til tekstiler samt at arbejde med sammensætninger af farver. På den måde er printdesign, hvor jeg skaber tryk til væggen og mønstre til tekstilprodukter blevet min lille niche.

 

Andre unikke kunsttryk


5) Mundblæst glas

Mundblæst glas af Cordius Glass

Som designer, kunstner og håndværker er jeg dybt fascineret af formbarheden af det varme glas. Jeg elsker hvordan det forlanger min fulde tilstedeværelse. Det siger: Vær her, Vær nu.
Jeg ønsker at bringe magien fra det varme glas ind i mine færdige produkter og kunstværker, så det kan sprede sig i dit hjem.

6) Sig det med papirsblomster

Vores butik er åben hver dag og alle designs på webshoppen er også på lager i butikken.
Forsendelsen tager 1-3 hverdage.
Click & Collect kan afhentes i vores butik senest 24 timer efter din bestilling.