Mors dag gaver

Mors dag gave inspiration

Vi har samlet en oversigt med ideer til populære Mors Dags Gaver fra Kræss butik i København. Vi har 2000 designs fra 100 danske designere i vores butik og webshop.

Alle gaver har 30 dages returret.
Vælg at få pakket gaven ind gavepapir før forsendelse eller afhentning.
Få pakken sendt (tager 1-3 hverdage) eller vælg Click & Collect i vores butik i København.

“Elsk dig selv” gaven

Katarina Duedal er kunstneren bag “Haveing” og “Self Kiss” plakaterne. De koster 190.- kr. Vi anbefaler vores Blå A4 rammer eller Rose A4 rammer til 119.- kr. hvis man vil gøre lidt ekstra ud af gaven. Når du lægger plakaten i kurven kan du vælge at købe den med eller uden ramme. Du kan også vælge at vi pakker den ind i gavepapir for dig.


Den personlige gave

Lone Hjørnet er keramiker fra Jylland og kendt for hendes farverige keramik med mosaik og smuk detaljerigdom. I Kræss har vi et stort udvalg af hendes Royalties, fade, hjerteskåle og lysestager.


Den glade gave

TheClayPlay keramik bringer smilet frem på enhver og er et sikkert hit med deres eklektisk og farvestrålende keramik lavet af kunstneren Annemette Klit.


Det kan være svært at vælge en gave. Heldigvis kan du købe et gavekort til Kræss. Du kan selv personliggøre det med en hilsen og vælge at printe det eller sende det direkte til modtageren.


Sig det med billeder

4 forskellige (og populære) plakater. Måske er en af dem i din mors smag? Du kan se alle vores mest populære plakater her.


Unikke linoleumstryk

Kit & Caboodle laver unikke linoleumstryk i hånden med smukke motiver fra København og Danmark.


Keramik af Chandini

Chandini Ceramics laver skøn keramik i hendes værksted på den gamle Sukkerfabrik på Møn.


Gaven til 100 kr

Vi har samlet 4 dejlige gaver til under 100 kr.


Københavner plakater

Pilat (Pil Tesdorf) er kendt for hendes København- og Nørrebroplakter. Pilat laver også store galvmalerier på facader rundt omkring i byen. Se alle vores Københavner plakater her.


Positive plakater

Vi har samlet 4 søde plakater med positive budskaber.

Har du brug for mere inspiration?

Se alle vores mest populære designs

Se vores mest populære plakater

Se vores nyeste designs