Pilat Plakater og Billeder

Pilat (Pil Tesdorpf) plakater og billeder i Kræss

Se alle Pilats populære Nørrebro, risotryk og plakater i vores butik i København eller køb i vores webshop.

30 dages returret
Fri fragt over 499.- kr.
Levering 1-3 hverdage
Pak ind som gave

Pilats 12 mest populære plakater

Se alle Pilats plakater


Pilat er en del af Kræss. Du kan se alle hendes designs i vores butik og webshop.

Om Pilat

Pil er oprindeligt fra Nordvest København men bor i øjeblikket i Spanien. I videoen kan du se hendes værksted i Barcelona.

Jeg har været enormt heldig idet, at jeg har været eksponeret for forskellige kulturer og kunstformer på mine udlandsrejser, og derfor har mine kunstværker sin inspiration fra vidt forskellige steder. Jeg har for nylig boet i Cambodja, hvilken har været en kæmpe inspirationskilde for mig. I mine værker forsøger jeg at gengive skønheden omkring mig i form af illustrationer, malerier og grafisk arbejde.

Jeg elsker at indarbejde mættede farver og organiske former i mine værker. Jeg er stor tilhænger af at blande teknikker, og derfor er mange at mine værker en blanding af digital og analog illustration. Jeg arbejder med akvarel, gouache, akryl og fedtfarver og efterarbejder det meste digitalt.

Pil Tesdorpf / Pilat