Tilmeld Purpleposter

Nu har du muligheden for at Kræss printer dine plakater

Vi synes at du skal se om det kunne være noget for dig

Som du måske ved så har vi arbejdet på Kræss x Purpleposter i de sidste 14 måneder.

Vi vil gerne blive endnu bedre til at sælge plakater i Kræss – og Purpleposter hjælper vores besøgende med at indrette deres hjem med alle Kræss plakater.

Kræss x Purpleposter giver besøgende en nem og overskuelig shopping oplevelse. Men kernen i det hele er vores “Online Billedvæg Designer“.

Her kan besøgende bygge billedvægge online med alle vores plakater og se dem på deres vægge i deres eget hjem. Plakaterne kan sættes i rammer og billedvæggene kan deles med venner og familie og købes med det samme.

Næsten alle plakater i Kræss (ca. 500 plakater i forskellige størrelser) er nu online på Purpleposter og rigtig mange besøgende bruger allerede billedvæg designeren.


Vi vil gerne sælge endnu flere plakater og kunstværker.

Nu udvider vi sortimentet af plakater i Kræss ved selv at printe for de kunstnere som ønsker.

Vi har nu omdannet baglokalet i Kræss til et “print-værksted” og købt en storformat-printer for selv at nørde og printe plakater. Heldigvis er Jonatan tidligere selvstændig fotograf og arbejdet med printere. Efter en måneds tid og en masse testprints har vi nu rigtig godt styr på processen.

Det giver os muligheden for at endnu flere fantastiske kunstnere kan sælge deres kunstværker i Kræss. Samtidig giver det nogle fordele for os, da vi altid har plakaterne på lager og vi kan stå 100% inde for kvaliteten af printet.


Fordele for kunstnere.

Vi har oprettet et nyt salgssystem til de kunstnere som ønsker at vi printer alle (eller nogle) af deres plakater. Her kan man følge sig salg (som du kender). Man kan også uploade/tilføje plakater som vi umiddelbart bagefter kan printe og sætte til salg.

Det kræver selvfølgelig at kvalitet, farveprofil, opløsning og størrelsesforhold etc. er korrekte. Vi har udarbejdet en udførlig guide til hvordan man bedst eksporterer sin billedfil i Photoshop så kvaliteten af printet er nøjagtig magen til det ønskede resultat. Se guiden her.

Vi printer allerede for flere kunstnere og har gode erfaringer. Vi bruger en professionel inkjet printer fra Epson (10 patroner) på ruller af både Enhanced Archival Matte papir (192 g/m2) og Premium Glossy fotopapir (250 g/m2). Til kunsttryk anbefaler vi Matte papir, det producerer flotte farver og en skøn overflade. Til fotografier (især med vand) er Glossy papir et godt valg.

Vi sørger selvfølgelig for at originalen, printet og det web-ready billede (.jpg til webshoppen) konverteres i de korrekte farverum og er helt ens.

Kunstneren ejer selvfølgelig selv alle rettighederne til kunstværket og bestemmer selv prisen, som du er vant til. Du bestemmer også hvis du ikke længere ønsker at vi skal sælge plakaten.

Hvis du allerede har mange plakater til salg i Kræss og forsat gerne selv vil printe de fleste så er det bare super. Men det kan jo være at du har nogle nye værker som du ikke har lyst til at og investere mange penge i at printe et stort antal af. Så kan det også være en god løsning at vi printer den/dem for dig.

Plakater tilføjes på https://purpleposter.com/submit-poster/


Fordele ved at vi printer for dig:

  • Det tager 24 timer fra at du har uploadet dit kunstværk/plakat til at det kan sælges i Kræss.
  • Du har ikke selv udgifter til printet.
  • Du skal ikke forbi Kræss med alle dine prints og risikere at nogle bliver bøjet eller ødelagte.
  • Vi sikrer os at kvaliteten er i top før at vi sælger plakaten.

Ulemperne ved at vi printer for dig:

  • Vi tager 70% i formidlingshonorar (kommission).
  • I øjeblikket printer vi kun i størrelserne: A4, A4, A3, A2, 30×30, 30×40 og 40×50.

Har du lyst til at sætte nogle af dine nye (eller gamle) plakater til salg med det samme og at vi printer dem for dig?

Her tilføjer du plakater: https://purpleposter.com/submit-poster/

Hvis du tilføjer en eller flere plakater, så opretter vi også en profil til dig på Purpleposter, så kan fremover nemt kan tilgå dine plakater.

Har du spørgsmål? Skriv til mere@kraess.dk

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at tage forbi Kræss og se nogle prints.

Her er lidt eksempler på de plakater vi printer:

 

De bedste hilsner

Erica & Jonatan