Tilføj til billedvæg

18.33.14

300 kr400 kr

Beautiful poster by a talented independent artist.

Kunstner
Varenummer (SKU): CAROLINECHAREF4 Kategorier: , , Se alle designs af

Kunst for mig handler om intuition. Det er et frirum, hvor der intet er rigtigt eller forkert.

Jeg arbejder til daglig som freelance indenfor design og kunst, der bæres ud i mange forskellige medier. Jeg er oprindeligt uddannet inden for tekstildesign, men nyder at udforske forskellige materialer og farvers sammenspil.  For tiden er jeg især optaget af installationskunst, hvor det handler om rum og stemning, hvilket også er noget af det jeg tager med mig ind i mine plakater, hvor der i hver plakat skabes et rum.

 

Mine værker har aldrig en fast mening eller budskab, det er op til beskueren, hvilken mening det tillægges. Jeg holder af at arbejde både digitalt og analogt, og undersøge hvordan de to ting ofte løfter hinanden. En inspirationskilde for mig er blandt andet at se på farvers sammenspil i naturen eller daglige omgivelser.

 Inspirationen kommer ofte til mig i ‘close-ups’. Jeg er meget fascineret af hvordan elementer, der på lang afstand ikke syner af potentiale, skifter udtryk når man kigger tættere. Det kan være farvenuancer i en knækket sten, strukturer i et blad, refleksioner i vandet eller lysets spaltning gennem et glas. For mig er kunst flydende, inspirationen kan komme fra mange forskellige steder og bæres ud i mange forskellige medier.
Åben billedvæg