ATYPISK NR2

150 kr250 kr

TILFØJ TIL BILLEDVÆGTilføj plakaten til din online billedvæg

Papir type: Hahnemühle Matte Art Paper

Papir tykkelse: 210 g/m2

Værket er gennemgået og trykt i Kræss Print Studio i samarbejde med kunstneren. Vi sørger for at trykkvalitet, farver og papir er i den bedst mulige kvalitet, og at kunstneren bliver betalt for hvert eneste eksemplar solgt. På den måde sikrer vi kreativitet og kvalitet for både kunstner og kunde.

Se lagerstatus

Webshop: Plakaten er på lager.
Butik: Bestil online med Click & Collect. Din ordre er klar til afhentning senest 24 timer efter bestilling.
De fleste af vores plakater er altid i butikken, men vi prøver at minimere vores lager og trykke on-demand for miljøets skyld. Vi kan ikke garantere at plakaten er i butikken hvis du ikke bestiller den på forhånd.

Returnering og gavepolitik

30 dages returret: Du kan returnere plakaten i butikken eller online. Du får pengene tilbage. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan du også returnere rammen.
Hvis det er en gave: I kurven kan du vælge at påsætte byttemærke (og gavepapir) hvis du ønsker.
Alle gaver kan byttes indenfor 30 dage. Vi bytter både i butikken og online. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan modtageren også bytte rammen.

Beautiful poster by a talented independent artist.

Varenummer (SKU): 271124 Kategorier: , , , , Se alle designs af

Jeg hedder Marie og er 21 år gammel. Min passion for fotografi og kunst har været en del af mig siden barndommen, hvor jeg begyndte at tegne som 4-årig. Jeg har altid haft flair for kunst, grafik og at indfange øjeblikke gennem mit kamera. I 2022 udviklede jeg ATYPISK Posters, hvor jeg udfolder min kreativitet ved at skabe kunst, designe plakater og tekstiltryk. Mit fokus ligger på det visuelle udtryk, former og farver. ​

271124