SALE

Bubble ring sølv str 50

199 kr 179 kr

2 på lager online og i butik | 30 dages returret
Levering 1-3 hverdage | Gratis afhentning i butik
Prisgaranti | Gratis fragt 499+ kr
Send eller afhent indpakket som gave

Håndlavet af Tine S.by i 925 sterling silver.

Om designet

Jeg hedder Tine og jeg bor I Kolding. Jeg er uddannet dyrlæge og har arbejdet indenfor det felt i flere år. Jeg har altid været kreativ og fået mange idéer. Jeg er en drømmer. Da jeg var ung var jeg nok også lidt af et Wild Child og jeg har altid gået mine egne veje.

Jeg har taget flere kurser indenfor arbejde i sølv og lavet smykker på hobbyplan i flere år. Som følge af forskelige omstændigheder i mit arbejdsliv, tog jeg i 2018 hele mit liv op til revision. Jeg besluttede at være tro mod mig selv og at følge mine drømme – hvor vilde de end måtte være. På den måde opstod Tine S.by – Jewelry of Wild Dreams og en ny tilværelse som selvstændig smykkedesigner.

Jeg har eget værksted hvor jeg arbejder i 925 Sterling sølv og 18 karat forgyldning. Jeg laver alle smykker enkeltvis i hånden og ikke to bliver helt ens. Selvom jeg har flere kollektioner og basismodeller, er der små forskelle i størrelse, tykkelse, bankemærker og form. Nogle gange har jeg en klar vision når jeg udvikler nye designs. Andre gange får sølvet lov at bestemme og jeg ser hvor det fører mig hen. Mine Organic smykker er smeltet sølv som presses mellem to stykker kul. Form og struktur bliver på den måde unik hver gang, hvilket afgør smykkets identitet.

Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage.

Fragtpris er 29.- kr. for smykker, plakater, postkort og parfumer.
Fragtprisen for andre designs er 39.- kr. hvis designet vejer under 1 kg.
Du får gratis fragt når du køber for 499.- kr. eller mere.

Vi leverer med GLS.
Husk at du også kan vælge afhentning i vores butik helt gratis.

Læs mere om levering her.

Vi har prisgaranti på alle vores designs i samarbejde med vores designere.

Det betyder at du ikke kan finde dem billigere andre steder.

Hvis du alligevel har fundet det (helt) samme design billigere et andet sted kan du sende os en besked så vi kan matche prisen.