Et Kram

69 kr399 kr

TILFØJ TIL BILLEDVÆGTilføj plakaten til din online billedvæg

Papir type: Hahnemühle Matte Art Paper

Papir tykkelse: 210 g/m2

Værket er gennemgået og trykt i Kræss Print Studio i samarbejde med kunstneren. Vi sørger for at trykkvalitet, farver og papir er i den bedst mulige kvalitet, og at kunstneren bliver betalt for hvert eneste eksemplar solgt. På den måde sikrer vi kreativitet og kvalitet for både kunstner og kunde.

Se lagerstatus

Webshop: Plakaten er på lager.
Butik: Bestil online med Click & Collect. Din ordre er klar til afhentning senest 24 timer efter bestilling.
De fleste af vores plakater er altid i butikken, men vi prøver at minimere vores lager og trykke on-demand for miljøets skyld. Vi kan ikke garantere at plakaten er i butikken hvis du ikke bestiller den på forhånd.

Returnering og gavepolitik

30 dages returret: Du kan returnere plakaten i butikken eller online. Du får pengene tilbage. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan du også returnere rammen.
Hvis det er en gave: I kurven kan du vælge at påsætte byttemærke (og gavepapir) hvis du ønsker.
Alle gaver kan byttes indenfor 30 dage. Vi bytter både i butikken og online. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan modtageren også bytte rammen.

Kunstner
Et kram..
..Styrker immunsystemet.
..Reducerer stress.
..Reducerer frygt og angst.
..Får musklerne til at slappe af og lindrer smerte.
..Øger niveauet af oxytocin i hjernen, der frigiver følelserne lykke og glæde.
Så kram mig.
Varenummer (SKU): 223886 Kategorier: , , Se alle designs af

Stromjordet er et bæredygtigt brand, der vil vil være med til at skabe fokus på at man kan være bæredygtig inden for kunstens verden. Personligt synes jeg at der er for mange ting i verden, derfor bruger jeg de brugte ting som lærred for mine tegnestreger - på denne måden forlænges tingens liv, og flere historier bliver fortalt. Min tegnestil er hovedsagelig oneline-ansigter, men på den maximalistiske måde. Mine ansigter er lavet med simple streger, der giver et moderne udtryk. De hylder det smukke uperfekte, det underlige, det sjove, forskellighederne og det ufuldstændige. Alt det jeg ser på som det spændende i mennesket. Alt der kommer forbi min hånd er som sagt secondhand, og får en makeover, undtaget papiret - der er FSC-certificeret.

223886