Crescent Hour – 02

59 kr379 kr

TILFØJ TIL BILLEDVÆGTilføj plakaten til din online billedvæg

Papir type: Hahnemühle Matte Art Paper

Papir tykkelse: 210 g/m2

Værket er gennemgået og trykt i Kræss Print Studio i samarbejde med kunstneren. Vi sørger for at trykkvalitet, farver og papir er i den bedst mulige kvalitet, og at kunstneren bliver betalt for hvert eneste eksemplar solgt. På den måde sikrer vi kreativitet og kvalitet for både kunstner og kunde.

Se lagerstatus

Webshop: Plakaten er på lager.
Butik: Bestil online med Click & Collect. Din ordre er klar til afhentning senest 24 timer efter bestilling.
De fleste af vores plakater er altid i butikken, men vi prøver at minimere vores lager og trykke on-demand for miljøets skyld. Vi kan ikke garantere at plakaten er i butikken hvis du ikke bestiller den på forhånd.

Returnering og gavepolitik

30 dages returret: Du kan returnere plakaten i butikken eller online. Du får pengene tilbage. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan du også returnere rammen.
Hvis det er en gave: I kurven kan du vælge at påsætte byttemærke (og gavepapir) hvis du ønsker.
Alle gaver kan byttes indenfor 30 dage. Vi bytter både i butikken og online. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan modtageren også bytte rammen.

Kunstner

Få en unik vægdekoration til dit hjem med plakaten ‘Crescent Hour 02’. Plakaten har et geometrisk udtryk med en halvmåne-form og farvekombinationer, der skaber et interessant og moderne touch til dine vægge.

Varenummer (SKU): 240216 Kategorier: , , , , Se alle designs af

Designu Posters blev grundlagt i 2022 af parret Tobias og Amalie, med en vision om skabe tidsløse, minimalistiske plakater med fokus på kvalitet og substans. Vi designer alle plakaterne selv, ofte baseret på selvlavede tegninger eller billeder fra naturen. Vi finder særligt inspiration i den rå natur ved den vestjyske kyst, hvor vi begge er opvokset. Plakaterne er alle unikke og originale ned til mindste detalje. Dette gør det muligt for os at tilbyde en personlig tilgang til vores kunder, hvor vi imødekommer ønsker og input.

240216