Solgt

Earring #22

499 kr

Designet er desværre allerede solgt.

Tilmeld nyhedsbrev og få besked når der kommer nye designs

For both ears

Size: large

Height: 6 cm

Width: 3 cm

Om designet

About me

En vigtig ting i mit liv er, at jeg har gået 12 år i Steinerskole, hvor fokus især lå på at udvikle “det hele menneske”, bl.a. ved hjælp af en vifte af forskellige håndværk, musik og rejser. Det, jeg har lært derfra, har givet mig en grundtone af kunsthåndværk og kultur, som jeg har ført med mig i mit videre liv. Det har været med til at danne den jeg er, og har givet mig en forståelse for håndværk, ikke blot kunstnerisk, men også i praktisk udførelse. Det er i min lejlighed, jeg oftest sidder og arbejder. Den har en atelier stemning, som inspirerer til fordybelse. Mine arbejdsomgivelser er rolige og minimalistiske. Jeg har rejst meget i Mellemøsten, og det er især naturen dér, der er inspiration til designet i mine øreringe.

My work

Jeg begyndte at håndsy øreringe i midten af 2019. Det er en proces, der kræver fordybelse, fokus og præcision. Der bliver lagt meget energi i hvert enkelt par. Det er et finurligt stykke arbejde at sidde med, og det kilder i mine fingerspidser, når jeg skal til at igang. Det er næsten meditativt at være i processen. Den opløftende og glade følelse, der spre- der sig i mig hver gang et nyt par er færdigt, er ubetalelig. Det er sådan en følelse, der for mig skaber lykke. Øreringene bliver leveret smukt indpakket i nepalesisk, bæredygtigt papir. Det kommer fra en virksomhed med etikken i orden, og de sørger bl.a. for bolig, mad og skolegang til de ansatte.

Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage.

Fragtpris er 29.- kr. for smykker, plakater, postkort og parfumer.
Fragtprisen for andre designs er 39.- kr. hvis designet vejer under 1 kg.
Du får gratis fragt når du køber for 499.- kr. eller mere.

Vi leverer med GLS.
Husk at du også kan vælge afhentning i vores butik helt gratis.

Læs mere om levering her.

Vi har prisgaranti på alle vores designs i samarbejde med vores designere.

Det betyder at du ikke kan finde dem billigere andre steder.

Hvis du alligevel har fundet det (helt) samme design billigere et andet sted kan du sende os en besked så vi kan matche prisen.

Du kan finde linket her.