Forretninger No11

175 kr475 kr

TILFØJ TIL BILLEDVÆGTilføj plakaten til din online billedvæg

Papir type: Hahnemühle Matte Art Paper

Papir tykkelse: 210 g/m2

Værket er gennemgået og trykt i Kræss Print Studio i samarbejde med kunstneren. Vi sørger for at trykkvalitet, farver og papir er i den bedst mulige kvalitet, og at kunstneren bliver betalt for hvert eneste eksemplar solgt. På den måde sikrer vi kreativitet og kvalitet for både kunstner og kunde.

Se lagerstatus

Webshop: Plakaten er på lager.
Butik: Bestil online med Click & Collect. Din ordre er klar til afhentning senest 24 timer efter bestilling.
De fleste af vores plakater er altid i butikken, men vi prøver at minimere vores lager og trykke on-demand for miljøets skyld. Vi kan ikke garantere at plakaten er i butikken hvis du ikke bestiller den på forhånd.

Returnering og gavepolitik

30 dages returret: Du kan returnere plakaten i butikken eller online. Du får pengene tilbage. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan du også returnere rammen.
Hvis det er en gave: I kurven kan du vælge at påsætte byttemærke (og gavepapir) hvis du ønsker.
Alle gaver kan byttes indenfor 30 dage. Vi bytter både i butikken og online. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan modtageren også bytte rammen.

“FORRETNINGER” er en serie af 14 abstrakte kunstprint, skabt af kunstneren Philip Hauge Reitz, i størrelserne A4, A3, A2, A1. Seriens fundament er en gennemgående figur der løbende ændrer karakter. Værkerne symboliserer forretninger der ligger op og ned af hinanden i bybilledet, og fortæller om de udvekslinger der breder sig imellem mennesker og organisationer i alle retninger.

Varenummer (SKU): 215007 Kategorier: , , , Se alle designs af

Philip Hauge Reitz er en dansk kunstner født i 1994. Philip har siden 2009 produceret elektronisk musik og lavet lyddesign i eget navn, for andre artister i Danmark og udlandet samt til diverse kunstinstallationer. Omkring 2015 startede han sin egen virksomhed, hvor han arbejdede selvstændigt som grafisk og digital designer, med 50+ forskellige små og mellemstore erhvervskunder igennem de efterfølgende 7 år. I 2019 begyndte han at arbejde med abstrakt billedkunst via blandede medier på papir, lærred og træ, som han blandt andet har udstillet i Aarhus og på Samsø. Et par år senere blev den visuelle kunst videreført til den digitale verden, som nu kan ses i form af hans nyeste abstrakte kunstprint både online og i forskellige plakatbutikker i København. Philips kreative værker på tværs af medier har først og fremmest fokus på at udtrykke de følelser der nu måtte være tilstede i nuet.

philiphaugereitz.com

215007