WOOD lampe #1

3.500 kr

1 på lager

På betalingssiden kan du vælge gaveindpakning

Gulvlampe

Farve: blå/grønlig

Højde: 25 cm

Bredde: 30 cm

Kunstner
Varenummer (SKU): 87316 Kategorier: , , , Se alle designs af

BLÆS blev etableret i 2018 af glaspusterne Jette Bøge og Sally Xenia. Fra værkstedet på Refshaleøen, der består af ombyggede skibscontainere, produceres der mundblæst glas i et nutidigt eksperimenterende udtryk.

Jette Bøge

Jeg henter min inspiration fra naturen, de former og farver jeg møder på min vej, bliver genskabt i glasset. Jeg elsker samtidig farver og bruger det meget i mine produkter. Jeg kan godt li’ at afprøve glaspuster traditionens gamle teknikker. Nogle gange findes det smukke i den enkle, simple form, andre gange kommer ideerne fra fejltagelser eller i legen med glasset. Som designer er det vigtigt for mig at de produkter jeg laver kan bruges i hverdagen, samtidig med at de bringer lidt skønhed ind i hjemmet.

Sally Xenia

Omdrejningspunktet for mit arbejde har de seneste år været at undersøge hvad der opstår, når traditionelle teknikker og traditioner møder ny teknologi – gennem integrationen af digitale redskaber i formgivningen af glas. Mit arbejde spænder over en række eksperimentelle unika værker til funktionelle objekter, der udspringer af en håndværksmæs- sig tilgang til design hvor samspillet med materialet inspirerer og bidrager til en designløsning.