Godzsák Vase #1B

1.750 kr

1 på lager

På betalingssiden kan du vælge gaveindpakning

Unik vase i keramik.

Hånddrejet af Dávid Godzsák.

Højde: 30 cm.

Diameter: 22 cm.

Kunstner
Varenummer (SKU): 54654 Kategorier: , , Se alle designs af

Mit navn er Dávid, keramiker fra Ungarn, og bosat i København. Jeg blev født og tilbragte de første 15 år i mit liv lige over grænsen i Slovakiet. Min rejse mod keramik startede der, da jeg var heldig  at gå på den lokale kunstskole hver uge. Det bedste jeg viste var når jeg kunne kopiere berømte malerier. Dette var stedet, hvor jeg først lagde hænderne på ler.

Mærkeligt nok stammer denne serie af keramik fra en fejltagelse: Erfarne pottemagere kender vigtigheden af at kontrollere glasurens tykkelse, og i de fleste tilfælde begynder man med at glasere indersiden af gryden først, ikke ydersiden. Jeg var ikke en af de erfarne pottemagere, da jeg tåbeligt begyndte at glasere mine egne værker for første gang uden at spørge om råd. Resultaterne var langt fra hvad jeg havde forventet.

Glasuren var ikke tyk nok for nogle, hvilket resulterede i nogle bare områder, og andre blev kun glaseret drypvis. Men jeg elskede resultaterne. De minder mig om rå vægge med graffiti-dryp. Fra den lille fejltagelse var det kun et spørgsmål om at gå hele vejen og bruge spraymaling til at male mine vaser i levende farver.