Godzsák Vase #4A

Fri fragt

999 kr

1 på lager

Unik vase i keramik.

Hånddrejet af Dávid Godzsák.

Højde: 22 cm.

Diameter: 11 cm.

Designer
Varenummer (SKU): 75666 Kategorier: , , Se alle designs af

Bag om designet

Mit navn er Dávid, keramiker fra Ungarn, og bosat i København. Jeg blev født og tilbragte de første 15 år i mit liv lige over grænsen i Slovakiet. Min rejse mod keramik startede der, da jeg var heldig  at gå på den lokale kunstskole hver uge. Det bedste jeg viste var når jeg kunne kopiere berømte malerier. Dette var stedet, hvor jeg først lagde hænderne på ler.

Mærkeligt nok stammer denne serie af keramik fra en fejltagelse: Erfarne pottemagere kender vigtigheden af at kontrollere glasurens tykkelse, og i de fleste tilfælde begynder man med at glasere indersiden af gryden først, ikke ydersiden. Jeg var ikke en af de erfarne pottemagere, da jeg tåbeligt begyndte at glasere mine egne værker for første gang uden at spørge om råd. Resultaterne var langt fra hvad jeg havde forventet.

Glasuren var ikke tyk nok for nogle, hvilket resulterede i nogle bare områder, og andre blev kun glaseret drypvis. Men jeg elskede resultaterne. De minder mig om rå vægge med graffiti-dryp. Fra den lille fejltagelse var det kun et spørgsmål om at gå hele vejen og bruge spraymaling til at male mine vaser i levende farver.

Køb i butik eller send med GLS

Leveringsmetode vælges i kassen

Click & Collect:

Køb designet online og få en mail når ordren er klar til afhentning i vores butik. Ordren er klar til afhentning på under 24 timer fra dit køb. Se åbningstider.

Forsendelse:

Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage. Du kan vælge at få leveret til Pakkeshop eller din dør (vælges i kassen).

Vi leverer med GLS.
Du får gratis fragt til Pakkeshops når du køber for 499.- kr. eller mere.
Fragtpris er 39.- kr. for smykker, plakater, postkort og parfumer.
Fragtprisen for andre designs er fra 43.- kr. afhængig af vægt og emballage.
Meget store rammer med ægte glas kan ikke forsendes med GLS (vælg i stedet ramme med akrylglas hvis du ikke kan afhente i butik)

Læs mere om levering her.