Tilføj til billedvæg


I Need Coffee

49 kr449 kr

Mornings with coffee and company.

Papir type: Hahnemühle Matte Art Paper

Papir tykkelse: 210 g/m2

Se lagerstatus

Webshop: Plakaten er på lager.
Butik: Bestil online med Click & Collect. Din ordre er klar til afhentning senest 24 timer efter bestilling.
De fleste af vores plakater er altid i butikken, men vi prøver at minimere vores lager og trykke on-demand for miljøets skyld. Vi kan ikke garantere at plakaten er i butikken hvis du ikke bestiller den på forhånd.

Returnering og gavepolitik

30 dages returret: Du kan returnere plakaten i butikken eller online. Du får pengene tilbage. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan du også returnere rammen.
Hvis det er en gave: I kurven kan du vælge at påsætte byttemærke (og gavepapir) hvis du ønsker.
Alle gaver kan byttes indtil d. 1 feburar 2024 (pga. udvidet returret i julen). Hvis modtageren medbringer kvitteringen giver vi også pengene tilbage. Vi bytter både i butikken og online. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan modtageren også bytte rammen.

Varenummer (SKU): 243857 Kategorier: , Se alle designs af

Jeg laver farvestrålende grafisk design, som er inspireret af den nordiske boligindretning. Jeg ser en større og større tendens til at få farver ind i boligen, derfor er mine værker lavet med henblik på, at få nogle kontrastfyldte farver op på væggen. Motiverne kommer af inspiration fra hverdagen, og jeg er særlig glad for blomster og organiske former, da de har en positiv udstråling. Værkerne er simple, feminine og farverige. Jeg håber du kan bruge dem i din indretning.

243857