Keramik Skål Til Grydeske #11A

275 kr

Ikke på lager

Smuk skål til at lægge din grydeske under madlavning.

Håndlavet af byValentin.

Højde: 2 cm.

Bredde: 13 cm.

Længde: 18 cm.

Designer
Varenummer (SKU): 15773 Kategorier: , , , , Se alle designs af

Bag om designet

I lang tid gik jeg rundt som en tom skal uden kontakt med mig selv og prøvede bare at følge med kravene og forventningerne fra mine omgivelser, indtil en dag, hvor jeg var tvunget til at slippe fri. Jeg flyttede til New York uden nogen plan. New York gav mig plads at udforske og vokse.

Det var i min tid i New York, at min interesse for kunst og kreativitet blomstrede. Jeg mødte nogle vidunderlige, inspirerende kunstnere og tog kurser i kunsthistorie på et universitet i byen. Jeg blev optaget i Sothebys og Christies kunstforretningsprogrammer, men desværre, på grund af min mentale tilstand, indså jeg, at jeg var nødt til at vende hjem til Danmark for at få hjælp.

Det var for tre år siden, og nu er jeg her og arbejder heldigvis med ler. Det er blevet min mission at dele glæde gennem brug af form og farve og bringe den ind i folks hverdag.

Min keramik er en overgang mellem funktionel og skulpturel. Hvert stykke keramik er håndbygget i en langsom og overvejet proces med stor opmærksomhed på detaljer. Ingen to stykker er nøjagtig de samme, men nogle er i samme familie. Jeg har et legende og naivt sind. Jeg tænker i form og farver før funktion. De forskellige former og farver i mit arbejde ligner min egen måde at være i verden på.


Køb i butik eller send med GLS

Leveringsmetode vælges i kassen

Click & Collect:

Køb designet online og få en mail når ordren er klar til afhentning i vores butik. Ordren er klar til afhentning på under 24 timer fra dit køb. Se åbningstider.

Forsendelse:

Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage. Du kan vælge at få leveret til Pakkeshop eller din dør (vælges i kassen).

Vi leverer med GLS.
Du får gratis fragt til Pakkeshops når du køber for 499.- kr. eller mere.
Fragtpris er 39.- kr. for smykker, plakater, postkort og parfumer.
Fragtprisen for andre designs er fra 43.- kr. afhængig af vægt og emballage.
Meget store rammer med ægte glas kan ikke forsendes med GLS (vælg i stedet ramme med akrylglas hvis du ikke kan afhente i butik)

Læs mere om levering her.