Losing Track Of Time

120 kr470 kr

TILFØJ TIL BILLEDVÆGTilføj plakaten til din online billedvæg

Papir type: Hahnemühle Matte Art Paper

Papir tykkelse: 210 g/m2

Værket er gennemgået og trykt i Kræss Print Studio i samarbejde med kunstneren. Vi sørger for at trykkvalitet, farver og papir er i den bedst mulige kvalitet, og at kunstneren bliver betalt for hvert eneste eksemplar solgt. På den måde sikrer vi kreativitet og kvalitet for både kunstner og kunde.

Se lagerstatus

Webshop: Plakaten er på lager.
Butik: Bestil online med Click & Collect. Din ordre er klar til afhentning senest 24 timer efter bestilling.
De fleste af vores plakater er altid i butikken, men vi prøver at minimere vores lager og trykke on-demand for miljøets skyld. Vi kan ikke garantere at plakaten er i butikken hvis du ikke bestiller den på forhånd.

Returnering og gavepolitik

30 dages returret: Du kan returnere plakaten i butikken eller online. Du får pengene tilbage. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan du også returnere rammen.
Hvis det er en gave: I kurven kan du vælge at påsætte byttemærke (og gavepapir) hvis du ønsker.
Alle gaver kan byttes indenfor 30 dage. Vi bytter både i butikken og online. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan modtageren også bytte rammen.

There are moments in life when time becomes an abstract concept filled with endless possibilities. In this poster precise shapes echo the rhythm of daily routines, while their dynamic arrangement mirrors the spontaneity of the unexpected. Just as the shapes intertwine, so do the elements of our existence – work and play, order and chaos – sometimes coexisting harmoniously, sometimes not so much.

Varenummer (SKU): 240421 Kategorier: , , Se alle designs af

Jeg er en selvlært kunstner fra Aarhus med en dyb kærlighed til enkelhed. Gennem mit arbejde ønsker jeg at belyse den skønhed, der ofte undslipper os i de simple og ukomplicerede øjeblikke. Jeg vil fange essensen af ro i en kaotisk og travl verden samt skabe visuelle påmindelser om at omfavne de oversete detaljer, der beriger vores liv.

240421