Tilføj til billedvæg

Mademoiselle

99 kr350 kr

Replica of a acrylic painting by B.Angel_art.

Papir type: Hahnemühle Matte Art Paper

Papir tykkelse: 210 g/m2

Se lagerstatus

Webshop: Plakaten er på lager.
Butik: Bestil online med Click & Collect. Din ordre er klar til afhentning senest 24 timer efter bestilling.
De fleste af vores plakater er altid i butikken, men vi prøver at minimere vores lager og trykke on-demand for miljøets skyld. Vi kan ikke garantere at plakaten er i butikken hvis du ikke bestiller den på forhånd.

Kunstner
Varenummer (SKU): 214252 Kategorier: , , , , Se alle designs af


Jeg hedder Bolette Angel og er kunstner, illustrator og designer.

Kroppen er et stort omdrejningspunkt i mine værker. Jeg ser kroppen som det skjold vi lever i og det eneste vi med sikkerhed ved, vil følge os livet igennem. Dog er kroppen en stor konflikt i rigtig mange menneskers liv. 
Min kunstneriske rejse begyndte selv, da jeg malede mig ud af en svær spiseforstyrrelse. Den dag i dag er jeg inspireret af, hvordan vi som kvinder kan lære at elske os selv ubetinget og uden at behøve at ændre noget først. Min inspiration finder jeg i mine egne erfaringer, livstemaer, igennem samtaler med mine veninder, kollegaer, søstre og min mor. Naturen har også en enorm betydning i mine værker, da det er ved at kigge på himlen, jeg ofte finder mine farvekombinationer samt finder ro og fodfæste, når jeg føler jeg mister mig selv. 

Jeg kombinerer ofte symboler af universet eller naturen i mine værker. Det gør jeg da jeg gerne vil formidle budskabet om, at vi skal passe på vores verden og bevare den natur der er, samt at lære at vi alle er afhængige af hinanden og en del af den samme cyklus. Jeg tror på at det hele starter indeni i os selv, vi kan ikke forvente at kunne tage os af naturen og verden, hvis vi ikke engang kan passe på os selv. Derfor finder du ofte symbolerne i mine malerier, så som månen, solen, stjerner, livstræet m.m.


Jeg er draget af kultur, farver, religion, former, sammensætninger, naturen og blomster.. Jeg kan godt lide det er lidt skævt, at det har sjæl og charme. Det er med til at gøre det hele så unikt i sidste ende.

Jeg er god gammeldags kunstner, det er en fryd for mig at sidde med penslen i hånden og male. Det der øjeblik, hvor alt omkring fader ud og du er kun dig, dine tanker, papiret og malingen - og på en eller anden måde forekommer det sig at alt bliver til et. Det er magisk og man bliver afhængig af den følelse..

Jeg vil ikke sige jeg lever for kunsten, men jeg kan ikke leve uden. 

214252