Organic Composition Pude

850 kr

2 på lager

På betalingssiden kan du vælge gaveindpakning

Puderne er syet af restmetervare fra Det Kongelige Teater. Stoffet er blevet indfarvet og printet med silketrykmetoden. Der findes kun få af hver farvekombination.

Inderpude medfølger.

Mål: 50 x 50 cm

Farver: Lilla og grønne nuancer.

Indfarvning: Farvet i vandbad med økologiske farver.

Tryk metode: Silketryk med økologiske farver.

Materiale: 100 % uld og lynlås. Inderpuden er af andrefjer.

Vaskeanvisning: håndvask ved 30 grader, stryges på middel varme, ingen tørretumbler.

Serigrafi (Siltrykmetoden) stammer fra Kina. Man skærer silkedug ud i skabeloner og selve trykningen foregår ved at trykfarven lægges i rammen og trykkes gennem motivet i silken, ned på emnet der skal trykkes på, med en rakel – en træliste med gummikant, der under let pres trækkes frem og tilbage over silken.

Kunstner
Varenummer (SKU): CA8 Kategorier: , , Se alle designs af

Jeg er uddannet beklædningsdesigner og har i mit kunstneriske virke været mest optaget af at udvikle mønstre til tekstiler samt at arbejde med sammensætninger af farver. På den måde er printdesign, hvor jeg skaber tryk til væggen og mønstre til tekstilprodukter blevet min lille niche.

Gennem mine værker, som oftest er abstrakte sammensætninger af organiske former og harmonisk afstemte farver, kan sinnet og øynene både hvile og undre sig samtidig.

I min kunstneriske process er det udvalgte former, i kombination med de tilfældige mellemrum der træder frem når formerne samles til en komposition, som interesserer mig.

Designprocess og produktion foregår på eget værksted i København. Som teknik anvender jeg analoge trykmetoder som linoleumstryk og serigrafi , samt ink-jet tryk, hvor den originale trykflade er digital. Alle tryk er signeret og findes kun i små begrænsede oplag.