Solgt

Papirlampe #34

1.500 kr

Designet er desværre allerede solgt.

Tilmeld nyhedsbrev og få besked når der kommer nye designs

Antal tilføjelser til ønskelister i dag: 1

Smuk håndlavet papirlampe af Ida Nemming.

Lampen er unik og der findes kun én.

Højde: ca. 35 cm.

Bredde: ca. 40 cm.

Ledning, pære og fatnining medfølger (plug and play).

Denne lampe sendes ikke, men kan afhentes i vores butik på Nørrebro. Her kan du se alle Ida Nemmings smukke og unikke lamper.

Om designet

Jeg hedder Ida og er uddannet designer fra Kunstakademiets Designskole i København i 2015. Jeg har altid været fascineret af det kreative, men først da jeg i 2008 tog på højskole, fik jeg for alvor forståelse for kunst og formgivning.

Alligevel har jeg i mine tyvere virkelig kæmpet for at finde den rette vej indenfor den kreative branche. Jeg har gået på arkitektskolen og på designskolen, uden at finde min retning, været selvstændig i to omgange, uden nok viden om, hvordan man gør, boet i Tønder for at lære at kniple, arbejdet som bartender om natten og lavet malet om dagen, lavet scenografi til film, levet på en sten, givet op og fået et fuldtidsjob i Skive. Jeg har erkendt, at der er en skabetrang, som jeg ikke kan lukke øjnene for. Og nu forsøger jeg mig (igen) som selvstændig og for første gang, går det godt!

Lamperne jeg laver er af papir, enten malet eller umalet, og formen er stabiliseret af to gyldne metalringe. Jeg fremstiller dem selv på mit arbejdsbord og laver hver en fold i hånden. Alle lamperne er unikke, nummererede og signerede. Først maler jeg papiret (hvis det skal males). Derefter laver jeg de tværgående “grundfolder” med det mellemrum jeg ønsker. Lamperne har normalt mellem 5 og 8 cm imellem hver fold. Så laver jeg de formgivende skrå folder; dem placerer jeg altid forskelligt og lader mig inspirere af hver enkelt papirs specifikke farvespil. Hvorefter jeg laver huller i papiret med en hultang, sætter metalringene i, lukker lampen og ringene, laver en papskive som skærmen kan hænge på, samler en ledning med en fatning og sætter det hele sammen tilsidst.

Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage.

Fragtpris er 29.- kr. for smykker, plakater, postkort og parfumer.
Fragtprisen for andre designs er 39.- kr. hvis designet vejer under 1 kg.
Du får gratis fragt når du køber for 499.- kr. eller mere.

Vi leverer med GLS.
Husk at du også kan vælge afhentning i vores butik helt gratis.

Læs mere om levering her.

Vi har prisgaranti på alle vores designs i samarbejde med vores designere.

Det betyder at du ikke kan finde dem billigere andre steder.

Hvis du alligevel har fundet det (helt) samme design billigere et andet sted kan du sende os en besked så vi kan matche prisen.