Rosalil i den grønne Skov

70 kr299 kr

TILFØJ TIL BILLEDVÆGTilføj plakaten til din online billedvæg

Papir type: Hahnemühle Matte Art Paper

Papir tykkelse: 210 g/m2

Værket er gennemgået og trykt i Kræss Print Studio i samarbejde med kunstneren. Vi sørger for at trykkvalitet, farver og papir er i den bedst mulige kvalitet, og at kunstneren bliver betalt for hvert eneste eksemplar solgt. På den måde sikrer vi kreativitet og kvalitet for både kunstner og kunde.

Se lagerstatus

Webshop: Plakaten er på lager.
Butik: Bestil online med Click & Collect. Din ordre er klar til afhentning senest 24 timer efter bestilling.
De fleste af vores plakater er altid i butikken, men vi prøver at minimere vores lager og trykke on-demand for miljøets skyld. Vi kan ikke garantere at plakaten er i butikken hvis du ikke bestiller den på forhånd.

Returnering og gavepolitik

30 dages returret: Du kan returnere plakaten i butikken eller online. Du får pengene tilbage. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan du også returnere rammen.
Hvis det er en gave: I kurven kan du vælge at påsætte byttemærke (og gavepapir) hvis du ønsker.
Alle gaver kan byttes indenfor 30 dage. Vi bytter både i butikken og online. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan modtageren også bytte rammen.

Kunstner

Inspireret af historien om Rosalil, vækker denne plakat søde barndomsminder og fantasifulde tanker om Verden omkring os.

Varenummer (SKU): 215514 Kategorier: , Se alle designs af

Siden jeg var lille har jeg altid fundet en helt særlig ro i mit hoved, i min krop og i min sjæl, når jeg sad med min pensel eller blyant, og fortolkede det indre billede, jeg så af Verden omkring mig ud på papiret. Uanset om det er smerteligt eller glædeligt, så er kunsten altid forløselig for mig. I min kunst kravler mit indre ind mellem farverne og penselsstrøgene, lader sig absorbere komplet og finder hvile lige dér i midten af livets tornado der hvirvler omkring mig; det er hvor jeg finder hjem til mig selv og hvor jeg hører hjemme. 

For mere kunst kan du følge min instagram @ssambergart

215514