Solgt
-52%

Blue Fresh Flower Pots

Se alle designs af

475 kr 228 kr

Designet er desværre allerede solgt

Om designet

Blue

Dark stoneware with geometric pattern

Sort stentøj (med geometrisk mønster) med
Porcelain fittings og white glaze

Height: 17 cm

Width: 7 cm

Om designet

I lang tid gik jeg rundt som en tom skal uden kontakt med mig selv og prøvede bare at følge med kravene og forventningerne fra mine omgivelser, indtil en dag, hvor jeg var tvunget til at slippe fri. Jeg flyttede til New York uden nogen plan. New York gav mig plads at udforske og vokse.

Det var i min tid i New York, at min interesse for kunst og kreativitet blomstrede. Jeg mødte nogle vidunderlige, inspirerende kunstnere og tog kurser i kunsthistorie på et universitet i byen. Jeg blev optaget i Sothebys og Christies kunstforretningsprogrammer, men desværre, på grund af min mentale tilstand, indså jeg, at jeg var nødt til at vende hjem til Danmark for at få hjælp.

Det var for tre år siden, og nu er jeg her og arbejder heldigvis med ler. Det er blevet min mission at dele glæde gennem brug af form og farve og bringe den ind i folks hverdag.

Min keramik er en overgang mellem funktionel og skulpturel. Hvert stykke keramik er håndbygget i en langsom og overvejet proces med stor opmærksomhed på detaljer. Ingen to stykker er nøjagtig de samme, men nogle er i samme familie. Jeg har et legende og naivt sind. Jeg tænker i form og farver før funktion. De forskellige former og farver i mit arbejde ligner min egen måde at være i verden på.

Leveringstiden er normalt 1-4 hverdage.

Fragtpris er 29.- kr. for smykker, plakater, postkort og parfumer.
Fragtprisen for andre designs er 39.- kr. hvis designet vejer under 1 kg.
Du får gratis fragt når du køber for 499.- kr. eller mere.

Vi leverer med GLS.
Husk at du også kan vælge afhentning i vores butik helt gratis.

Læs mere om levering her.

Vi har prisgaranti på alle vores designs i samarbejde med vores designere.

Det betyder at du ikke kan finde dem billigere andre steder.

Hvis du alligevel har fundet det (helt) samme design billigere et andet sted kan du sende os en besked så vi kan matche prisen.