Swag Parrot

59 kr499 kr

TILFØJ TIL BILLEDVÆGTilføj plakaten til din online billedvæg

Papir type: Hahnemühle Matte Art Paper

Papir tykkelse: 210 g/m2

Værket er gennemgået og trykt i Kræss Print Studio i samarbejde med kunstneren. Vi sørger for at trykkvalitet, farver og papir er i den bedst mulige kvalitet, og at kunstneren bliver betalt for hvert eneste eksemplar solgt. På den måde sikrer vi kreativitet og kvalitet for både kunstner og kunde.

Se lagerstatus

Webshop: Plakaten er på lager.
Butik: Bestil online med Click & Collect. Din ordre er klar til afhentning senest 24 timer efter bestilling.
De fleste af vores plakater er altid i butikken, men vi prøver at minimere vores lager og trykke on-demand for miljøets skyld. Vi kan ikke garantere at plakaten er i butikken hvis du ikke bestiller den på forhånd.

Returnering og gavepolitik

30 dages returret: Du kan returnere plakaten i butikken eller online. Du får pengene tilbage. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan du også returnere rammen.
Hvis det er en gave: I kurven kan du vælge at påsætte byttemærke (og gavepapir) hvis du ønsker.
Alle gaver kan byttes indenfor 30 dage. Vi bytter både i butikken og online. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan modtageren også bytte rammen.

Kunstner

Funny and cute illustration of a white parrot giving a swag walk with gold chain on.

Varenummer (SKU): 236807 Kategorier: , , Se alle designs af

ByKammille er en stilspringer og fokuserer på at tegne i en stil, som hun finder inspirerende eller interessant. 

Kunst og kreativitet har altid været en passion og hun har tegnet, så længe hun kan huske. Hun er autodidakt og har blandt arbejdet som grafisk designer, illustrator og som designer af hundelegetøj. 

Humor, dyr, farver, glæde, kunst og mennesker inspirerer ByKammille i hendes arbejde. Hun ønsker at hendes illustrationer bringer et smil og positivitet frem hos modtageren. 

236807