Solgt
-50%

Tallerken (anden sortering) #62

Se alle designs af

249 kr 125 kr

Designet er desværre allerede solgt

Om designet

Håndlavet Tallerken af Emma Heegaard.

Dette er en 2. sortering da der er 2 revner i bunden (se billede)

Lavet i stentøj.

Højde: 2 cm.

Bredde: 24 cm.

Længde: 18 cm.

Om designet

Mit navn er Emma Gram Heegaard. Jeg er født og opvokset i København, og har trådt mine ungdomssko lige her i Blågårdsgade, hvor Kræss nu åbner. Et højskole ophold på Krabbesholm gav mig selvtilliden og sparket til at søge ind på Kunstakademiets Designskole. Her går jeg nu på mit sidste år på industriel design kandidaten, hvor jeg bliver færdig til sommer 2020. Mit hjerte banker for kunst og design, og særligt form, farver og materialer.

Keramikken er for mig et eksperimenterende frirum, hvor der er plads til at afprøve og lege. Denne tilgang bruger jeg ofte som led i min designproces, også når jeg arbejder med mere klassisk produktdesign i andre materialer. Mit univers er organisk og farverigt, og mit mål er at bidrage til de små glæder, der findes ved et stykke unika og skulpturelt håndværk.

Min tilgang til keramikken er intuitiv, og min inspiration er ofte en ide til en form- eller farvesammensætning, det kan komme fra naturen, kunst eller en funktion jeg mangler en løsning på. Det bedste (og det værste) ved keramikken er den foranderlige proces. Fra det rå levende ler, til formgivningen og en intention. Herefter tørretid og de to bræn- dinger: forglødning og glasurbrænding.

Der kan ske meget undervejs, og det er altid magisk at åbne en ovn, og se det færdige resultat. I 2018 var jeg et et par måneder i Japan alene, og på keramikskole ude på landet. Her lærte jeg om
de stolte japanske keramik traditioner, som blandt andet indebar at kaste sig ud i det. Ikke være bange for materialet eller at ideen ikke holder – bare prøv det af, øv dig ogse hvordan det fungerer, det er sådan man lærer og bliver bedre. Det er en vigtig huskeregel for mig.

Leveringstiden er normalt 1-4 hverdage.

Fragtpris er 29.- kr. for smykker, plakater, postkort og parfumer.
Fragtprisen for andre designs er 39.- kr. hvis designet vejer under 1 kg.
Du får gratis fragt når du køber for 499.- kr. eller mere.

Vi leverer med GLS.
Husk at du også kan vælge afhentning i vores butik helt gratis.

Læs mere om levering her.

Vi har prisgaranti på alle vores designs i samarbejde med vores designere.

Det betyder at du ikke kan finde dem billigere andre steder.

Hvis du alligevel har fundet det (helt) samme design billigere et andet sted kan du sende os en besked så vi kan matche prisen.