Transition Lines Pudebetræk Natlys

Fri fragt

750 kr

1 på lager

Puderne er syet af restmetervare fra Det Kongelige Teater. Stoffet er blevet indfarvet og printet med silketrykmetoden. Der findes kun få af hver farvekombination.

Inderpude medfølger ikke.

Mål: 50 x 50 cm

Farver: Natlys.

Indfarvning: Farvet i vandbad med økologiske farver.
Tryk metode: Silketryk med økologiske farver.

Materiale: 100 % uld og lynlås.

Vaskeanvisning: håndvask ved 30 grader, stryges på middel varme, ingen tørretumbler.

Makeuptaskernes print er en del af Transition lines-serien og betyder oversat til dansk «Overgangslinjer» Tegn, afmærkninger og linjer fra gamle søkort har været inspirationen til udviklingen af denne serie print. Transition lines er en forvrængning af et søkort, hvor linjer og grænser er blevet forbundne med hinanden, og nye drejninger og harmoniske slynger danner et smukt mønster. Tryk fra denne serie udkommer som print i forskellige delikate farver og kompositioner på tekstile vægtæpper, puder, sminketasker og tekstilvaser.

Serigrafi (Siltrykmetoden) stammer fra Kina. Man skærer silkedug ud i skabeloner og selve trykningen foregår ved at trykfarven lægges i rammen og trykkes gennem motivet i silken, ned på emnet der skal trykkes på, med en rakel – en træliste med gummikant, der under let pres trækkes frem og tilbage over silken.

Designer
Varenummer (SKU): A184 Kategorier: , , Se alle designs af

Bag om designet

Jeg er uddannet beklædningsdesigner og har i mit kunstneriske virke været mest optaget af at udvikle mønstre til tekstiler samt at arbejde med sammensætninger af farver. På den måde er printdesign, hvor jeg skaber tryk til væggen og mønstre til tekstilprodukter blevet min lille niche.

Gennem mine værker, som oftest er abstrakte sammensætninger af organiske former og harmonisk afstemte farver, kan sinnet og øynene både hvile og undre sig samtidig.

I min kunstneriske process er det udvalgte former, i kombination med de tilfældige mellemrum der træder frem når formerne samles til en komposition, som interesserer mig.

Designprocess og produktion foregår på eget værksted i København. Som teknik anvender jeg analoge trykmetoder som linoleumstryk og serigrafi , samt ink-jet tryk, hvor den originale trykflade er digital. Alle tryk er signeret og findes kun i små begrænsede oplag.

Køb i butik eller send med GLS

Leveringsmetode vælges i kassen

Click & Collect:

Køb designet online og få en mail når ordren er klar til afhentning i vores butik. Ordren er klar til afhentning på under 24 timer fra dit køb. Se åbningstider.

Forsendelse:

Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage. Du kan vælge at få leveret til Pakkeshop eller din dør (vælges i kassen).

Vi leverer med GLS.
Du får gratis fragt til Pakkeshops når du køber for 499.- kr. eller mere.
Fragtpris er 39.- kr. for smykker, plakater, postkort og parfumer.
Fragtprisen for andre designs er fra 43.- kr. afhængig af vægt og emballage.
Meget store rammer med ægte glas kan ikke forsendes med GLS (vælg i stedet ramme med akrylglas hvis du ikke kan afhente i butik)

Læs mere om levering her.