Transition Lines Stor Vægtæppe

2.500 kr

1 på lager

På betalingssiden kan du vælge gaveindpakning

Unikt vægtæppe i serien “Transition Lines”.

Håndlavet af Camilla Thuv.

Mål: 57 x 84 cm.

Limited Edition: Kun 8 stk. findes.

Materiale: Indfarvet økologisk råsilke monteret på træ list med læderrem.

Trykmetode: Serigrafi (silketryk) med økologiske vandbaserede farver.

«Transition lines» betyder oversat til dansk «overgangslinjer». Tegn, afmærkninger og linjer fra gamle søkort har været inspirationen til udviklingen af denne serie. Transition lines er en forvrængning af et søkort, hvor linjer og grænser er blevet forbundne med hinanden, og nye drejninger og harmoniske slynger danner et smukt mønster. Denne serie udkommer som print i forskellige delikate farver og kompositioner på tekstile vægtæpper, puder, sminketasker og tekstilvaser.

Serigrafi (Siltryk metoden) stammer fra Kina. Man skærer silkedug ud i skabeloner og selve trykningen foregår ved at trykfarven lægges i rammen og trykkes gennem motivet i silken, ned på emnet der skal trykkes på, med en rakel – en træliste med gummikant, der under let pres trækkes frem og tilbage over silken.

Kunstner
Varenummer (SKU): A172 Kategorier: , , Se alle designs af

Jeg er uddannet beklædningsdesigner og har i mit kunstneriske virke været mest optaget af at udvikle mønstre til tekstiler samt at arbejde med sammensætninger af farver. På den måde er printdesign, hvor jeg skaber tryk til væggen og mønstre til tekstilprodukter blevet min lille niche.

Gennem mine værker, som oftest er abstrakte sammensætninger af organiske former og harmonisk afstemte farver, kan sinnet og øynene både hvile og undre sig samtidig.

I min kunstneriske process er det udvalgte former, i kombination med de tilfældige mellemrum der træder frem når formerne samles til en komposition, som interesserer mig.

Designprocess og produktion foregår på eget værksted i København. Som teknik anvender jeg analoge trykmetoder som linoleumstryk og serigrafi , samt ink-jet tryk, hvor den originale trykflade er digital. Alle tryk er signeret og findes kun i små begrænsede oplag.