Transition Lines Tekstil Vase Stor Rød

490 kr

1 på lager online og i butik | 30 dages returret
Levering 1-3 hverdage | Gratis fragt 499+ kr
Click & Collect | Åben hver dag
Pak ind som gave | Tilføjes i kassen

  Design af

BESKRIVELSE

Tekstilvaserne er syet af 100% hamp. Stoffet er blevet indfarvet og printet med silketryk metoden. Der findes kun få af hver farvekombination.

Vasen kan og bruges som en dekorativ brødkurv til bordet, eller som en potteskjuler til urter. Den er også perfekt til at stille i reolen til almindelig opbevaring.

Mål: Diameter: 20,5 cm. Højde: 17 cm.

Farve: Rød/lyserød.

Indfarvning: Farvet i vandbad med økologiske farver.

Trykmetode: Silketryk med økologiske farver

Materiale: 100 % hamp.

Vaskeanvisning: Håndvask ved 30 grader, stryges på middel varme, ingen tørretumbler.

Makeuptaskernes print er en del af Transition lines-serien og betyder oversat til dansk «Overgangslinjer» Tegn, afmærkninger og linjer fra gamle søkort har været inspirationen til udviklingen af denne serie print. Transition lines er en forvrængning af et søkort, hvor linjer og grænser er blevet forbundne med hinanden, og nye drejninger og harmoniske slynger danner et smukt mønster. Tryk fra denne serie udkommer som print i forskellige delikate farver og kompositioner på tekstile vægtæpper, puder, sminketasker og tekstilvaser.

Serigrafi (Siltryk metoden) stammer fra Kina. Man skærer silkedug ud i skabeloner og selve trykningen foregår ved at trykfarven lægges i rammen og trykkes gennem motivet i silken, ned på emnet der skal trykkes på, med en rakel – en træliste med gummikant, der under let pres trækkes frem og tilbage over silken.

Bag om designet

Gennem mine værker, som oftest er abstrakte sammensætninger af organiske former og harmonisk afstemte farver, kan sindet og øjene både hvile og undre sig samtidig.

Jeg er uddannet beklædningsdesigner og har i mit kunstneriske virke været mest optaget af at udvikle mønstre til tekstiler samt at arbejde med sammensætninger af farver. På den måde er printdesign, hvor jeg skaber tryk til væggen og mønstre til tekstilprodukter blevet min lille niche.

I min kunstneriske process er det udvalgte former, i kombination med de tilfældige mellemrum der træder frem når formerne samles til en komposition, som interesserer mig.

Designproces og produktion foregår på eget værksted i København. Som teknik anvender jeg analoge trykmetoder som linoleumstryk og serigrafi , samt ink-jet tryk, hvor den originale trykflade er digital. Alle tryk er signeret og findes kun i små begrænsede oplag.

Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage.

Vi leverer med GLS.
Fragtpris er 39.- kr. for smykker, plakater, postkort og parfumer.
Fragtprisen for andre designs er fra 43.- kr. afhængig af vægt og emballage.
Du får gratis fragt til Pakkeshops når du køber for 499.- kr. eller mere.
Meget store rammer med ægte glas kan ikke forsendes med GLS (vælg i stedet ramme med akrylglas hvis du ikke kan afhente i butik)

Du kan også vælge afhentning i vores butik helt gratis (Click & Collect).

Hvis du ønsker levering direkte til din dør og du bor i Storkøbenhavn, kan du læse mere her.

Læs mere om levering her.