Tulipaner

45 kr300 kr

TILFØJ TIL BILLEDVÆGTilføj plakaten til din online billedvæg

Papir type: Hahnemühle Matte Art Paper

Papir tykkelse: 210 g/m2

Værket er gennemgået og trykt i Kræss Print Studio i samarbejde med kunstneren. Vi sørger for at trykkvalitet, farver og papir er i den bedst mulige kvalitet, og at kunstneren bliver betalt for hvert eneste eksemplar solgt. På den måde sikrer vi kreativitet og kvalitet for både kunstner og kunde.

Se lagerstatus

Webshop: Plakaten er på lager.
Butik: Bestil online med Click & Collect. Din ordre er klar til afhentning senest 24 timer efter bestilling.
De fleste af vores plakater er altid i butikken, men vi prøver at minimere vores lager og trykke on-demand for miljøets skyld. Vi kan ikke garantere at plakaten er i butikken hvis du ikke bestiller den på forhånd.

Returnering og gavepolitik

30 dages returret: Du kan returnere plakaten i butikken eller online. Du får pengene tilbage. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan du også returnere rammen.
Hvis det er en gave: I kurven kan du vælge at påsætte byttemærke (og gavepapir) hvis du ønsker.
Alle gaver kan byttes indenfor 30 dage. Vi bytter både i butikken og online. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan modtageren også bytte rammen.

Kunstner

Pink tulipaner danser livligt på en baggrund af lyserød. Disse blomster er skildret i en abstrakt stil, der strækker sig ud over hele billedet og skaber en følelse af bevægelse og liv. Inspirationen bag dette kunstværk stammer fra en mindeværdig buket, der blev givet af en kær veninde.

Varenummer (SKU): 263007 Kategorier: , , Se alle designs af

Mit navn er Cæcilie, og jeg er kunstner. Som et ungt individ, der er i gang med at udforske verden, bliver jeg inspireret af denne opdagelsesproces. Midt i al tumulten, er at skabe kunst en praksis, der fungerer som meditation for mig. Det er en organisk proces, hvor mine hænder viser vejen, og ofte overskrider mine bevidste tanker. Min kunst er en refleksion af verden omkring mig - et kalejdoskop af tanker, farver, artefakter, mennesker og idéer, der fænger min opmærksomhed.

263007