Tilføj til billedvæg

Tulips

59 kr559 kr

Akrylmaleri med grafisk efterarbejdning og udtryk. Min begejstring for og betagelse af blomster er utømmelig. Værket her er en fortolkning af en bundt tulipaner, jeg havde stående i min vindueskarm. Jeg tror, jeg holder af at forevige den skønhed og det liv blomster – og særligt en buket – kan tilføre et rum. Dét, der er med buketter ér, at de altid er en smuk gave, en kærkommen gestus, som skaber glæde flere dage eller endda uger. De er rare at give, de er rare at få. Det er rare at få af sig selv. Selv det lille bundt til 30 kr. fra netto kan gøre en stor forskel. Den hér buket var sådan én, og den var en gave til mig selv.

Papir type: Hahnemühle Matte Art Paper

Papir tykkelse: 210 g/m2

Se lagerstatus

Webshop: Plakaten er på lager.
Butik: Bestil online med Click & Collect. Din ordre er klar til afhentning senest 24 timer efter bestilling.
De fleste af vores plakater er altid i butikken, men vi prøver at minimere vores lager og trykke on-demand for miljøets skyld. Vi kan ikke garantere at plakaten er i butikken hvis du ikke bestiller den på forhånd.

Kunstner
Varenummer (SKU): 228409 Kategorier: , Se alle designs af

Jeg er hovedmenneske. Jeg tænker. Meget. Hele tiden. Nogle af tankerne er rare, andre ikke.

Heldigvis erfarede jeg tidligt i mit liv, at det at tegne og male fik mig ned i kroppen. Det kom meget af sig selv. For ligesom tankerne, har idéerne også altid stået i kø. Når jeg malede, fik de form, mens jeg fandt ro.

Jeg følger ingen bestemt stil elller retning, når jeg arbejder. Jeg er ikke et brand, jeg er mig. Ligeledes bruger jeg mange forskellige materialer og teksturer. Starter analogt og fortsætter ofte digitalt. 

Inspirationen får jeg alle steder fra - og hele tiden. Jeg finder den i farver og former. I samtaler, i byen og naturen. På indersiden af mit kranie.

Jeg arbejder intuitivt. Hvilke er lige dele frusterende og fantastisk. Når jeg starter på et motiv, ved jeg aldrig, hvor det ender, eller hvornår. Ofte tager det måneder. I teorien kunne jeg forsætte for evigt, lave om, bygge på, prøve af. Jeg er svær at gøre tilfreds..med mig selv. Derfor varmer det mig helt ind i knoglerne, når en af jer derude, køber noget, jeg har lavet ❤️