Untitled Collection No1

175 kr275 kr

TILFØJ TIL BILLEDVÆGTilføj plakaten til din online billedvæg

Papir type: Hahnemühle Matte Art Paper

Papir tykkelse: 210 g/m2

Værket er gennemgået og trykt i Kræss Print Studio i samarbejde med kunstneren. Vi sørger for at trykkvalitet, farver og papir er i den bedst mulige kvalitet, og at kunstneren bliver betalt for hvert eneste eksemplar solgt. På den måde sikrer vi kreativitet og kvalitet for både kunstner og kunde.

Se lagerstatus

Webshop: Plakaten er på lager.
Butik: Bestil online med Click & Collect. Din ordre er klar til afhentning senest 24 timer efter bestilling.
De fleste af vores plakater er altid i butikken, men vi prøver at minimere vores lager og trykke on-demand for miljøets skyld. Vi kan ikke garantere at plakaten er i butikken hvis du ikke bestiller den på forhånd.

Returnering og gavepolitik

30 dages returret: Du kan returnere plakaten i butikken eller online. Du får pengene tilbage. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan du også returnere rammen.
Hvis det er en gave: I kurven kan du vælge at påsætte byttemærke (og gavepapir) hvis du ønsker.
Alle gaver kan byttes indenfor 30 dage. Vi bytter både i butikken og online. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan modtageren også bytte rammen.

The Untitled Collection is an art print series of abstract, digital and contemporary artworks.

Varenummer (SKU): 212953 Kategorier: , , , Se alle designs af

Philip Hauge Reitz er en dansk kunstner født i 1994. Philip har siden 2009 produceret elektronisk musik og lavet lyddesign i eget navn, for andre artister i Danmark og udlandet samt til diverse kunstinstallationer. Omkring 2015 startede han sin egen virksomhed, hvor han arbejdede selvstændigt som grafisk og digital designer, med 50+ forskellige små og mellemstore erhvervskunder igennem de efterfølgende 7 år. I 2019 begyndte han at arbejde med abstrakt billedkunst via blandede medier på papir, lærred og træ, som han blandt andet har udstillet i Aarhus og på Samsø. Et par år senere blev den visuelle kunst videreført til den digitale verden, som nu kan ses i form af hans nyeste abstrakte kunstprint både online og i forskellige plakatbutikker i København. Philips kreative værker på tværs af medier har først og fremmest fokus på at udtrykke de følelser der nu måtte være tilstede i nuet.

philiphaugereitz.com

212953