Velkommen til vores farverige og unikke kunstunivers!
Vil du være en del af et kunstnerisk fælleskab?

Velkommen til vores kunstbutik, hvor vores vision er at hylde unikke og håndlavede kunstværker og kunstneren bag. I over 4 år har vi haft fornøjelsen af at give mere end 200 kunstnere en platform til at dele deres kreative udtryk i vores farverige univers. Vi tror på værdien af autenticitet og ønsker at sætte fokus på det håndlavede. Vores ønske er at skabe en forbindelse mellem kunstner og kunde, hvor kunstværket bliver en unik fortælling i det nye hjem.

Vores fornemmeste opgave er af hjælpe dig med at formidle og sælge dine værker og give dig frihed til at gøre det du synes der inspirerer dig.


Kræss består af 200 kunstnere og designere som vi markedsfører og sælger for i vores butik og webshop


Sælg plakater og kunsttryk

Digital kunst – Fotografier – Malerier – Linoleumstryk


Sælg designs og brugskunst

Keramik – Interiør – Smykker – Glas – Fashion – Lamper

Hvis du kunne se dig selv i et sted som vores, så tøv ikke med at send os en ansøgning!
Vi sætter stor pris på din ansøgning om at være en del af vores team af talentfulde kunstnere.

Dog, modtager vi mange ansøgninger dagligt, og selvom vi gerne ville have mulighed for at svare personligt til hver eneste en, er det desværre ikke altid muligt på grund af det store antal ansøgninger. Vi bestræber os dog altid på at vurdere hver ansøgning grundigt.

Vi ønsker at finde kunstnere, hvis værker harmonerer med vores butiks koncept og stil. Derfor beder vi dig om at forstå, at vi kun kan kontakte de kunstnere, hvor vi ser et potentiale for samarbejde og integration af værker i vores sortiment. Dette betyder desværre, at hvis du ikke hører fra os inden for en given periode, så er det ikke lykkedes for os at finde et match mellem vores butik og din kunststil.
Vi ønsker dig al mulig succes med din kunstneriske karriere.

da_DKDanish