Ansøg om at blive en del af Kræss

Laver du unikke håndlavede værker? Så ansøg om at blive en del af Kræss.

Som designer bliver du en del af vores Kræss univers som består af en butik på Nørrebro og en webshop. Dine værker bliver solgt begge steder og du kan følge det hele i vores salgssystem, men vigtigst at alt når du ud til flere endnu flere design interessede og booster din karriere.

Du er altid velkommen til at sende en online-ansøgning (længere nede). Så tager vi stilling til om du passer ind i Kræss.

VI FÅR MANGE ANSØGNINGER OG HAR DESVÆRRE IKKE TID TIL AT BESVARE ALLE

Vi får rigtig mange designer ansøgninger, og har desværre ikke tid til at svare på dem alle. Du er velkommen til at ansøge, men vi kan desværre ikke love at vi besvarer dem.

Krav du skal være opmærksom på for at blive en del af Kræss

 • Du skal have en virksomhed med CVR nummer (du kan godt sende din ansøgning før du laver en virksomhed med CVR nummer)
 • Dine designs må ikke være masseproduceret
 • Vores designerer modtager kommission

  Kræss designer ansøgning

  ..først, fortæl os om dig selv

  Kryds de felter af som passer til dig (gerne flere):

  Jeg arbejder fuld tid med mine designs (professionel)Jeg laver mine designs i min fritid og tjener en smule penge på demJeg laver mine designs i min fritid og tjener ikke penge på demJeg ønsker at arbejde med mine designs fuld tid og leve af detJeg sælger ikke mine designs til nogen endnuJeg sælger mine designs til venner og familieJeg har en webshop hvor jeg sælger mine designsJeg har en fysisk butik hvor jeg sælger mine designsJeg sælger mine designs i andre webshopsJeg sælger mine designs i andre fysiske butikker

  ...og fortæl os nu om dine designs


  Vi bestræber os på at svare hurtigst muligt, men der kan gå op til 3 måneder før du får svar.

  Hver opmærksom på at vi får mange ansøgninger og derfor desværre også er nødt til at afvise mange. Vi bestræber os på at besvare alle og fortælle hvorfor. Vi afviser næsten aldrig designere på grund af at det er dårligt håndværk eller ikke er flot. Vi afviser fordi at det ikke passer ind i vores Kræss univers. Det kan sagtens passe ind i andre butikker og blive en stor succes.