Kunst til virksomheder

Tid til at gøre noget godt for dig selv og dine kollegaer på din arbejdsplads? 💜

  • Find kunstværker til jeres kontor, mødelokale, kantine eller et helt trejde rum som trænger til lidt kærlighed.
  • 3000 unikke kunstværker og plakater af selvstændige kunstnere (du støtter dem!)
  • Se alle værker i vores butik eller shop online.
  • Vælg en flot ramme til værket, så indrammer vi den for dig.
  • Få sendt alle værkerne direkte til din arbejdsplads klar til at hænge op.

Lav en billedvæg til jeres kontor eller, eller find et unikt værk med en flot farvet ramme.

Vi bruger det meste af dagen på arbejdspladsen og kontoret, og det er vigtigt at vi har et flot og inspirerende fysisk rum som kan sprede overskud hos dig selv og dine kollegaer.

Et kontor behøver ikke kun at være hvide vægge og sorte kontor møbler. Det kan også være farverige og flotte motiver i farvede billedrammer som kan sprede smil i hverdagen.

Vi sælger ikke billige optryk af Picasso. Vi samarbejder med nulevende kunstnere.

Lad dig inspirere i vores kæmpe udvalgt af skønne og unikke værker fra 200 selvstændige kunstnere som udstiller deres værker i Kræss.

I Kræss sælger vi ikke billige genoptryk af Picasso eller Matisse. Vi samarbejder med 200 nulevende og lokale kunstnere. Vi udstiller dem i vores butik og webshop og giver dem en mulighed for at komme ud i verden med deres kunst, og hver gang vi sælger et af deres værker for de betaling.

Kom forbi vores farverige butik eller shop online og få det hele sendt til din arbejdsplads. Klar til at hænge op og sprede glæde!

Du kan besøge vores butik i København eller shoppe online her på vores webshop. Alle de værker du ser kan du vælge en billedramme til. Så indrammer vi dem for dig og sender dem til din arbejdsplads, så de er lige til at hænge op og sprede glæde på din arbejdsplads hos dig og dine kollegaer.

Det lyder bare dejligt 🫶 Så kan du:

  1. Du kan enten selv shoppe rundt på vores webshop, finde de motiver som passer ind i jeres virksomhed og vælge en ramme til dem. Så indrammer vi dem og sender dem til jeres arbejdsplads.
  2. Du kan komme forbi vores Butik i København og få inspiration, råd og vejledning.
  3. Du kan tage et billede af en eller flere vægge i jeres virksomhedslokaler og bygge en billedvæg online. Så sender vi den til jer, så den er lige til at hænge op.
  4. Kontakte Erica som er den kreative sjæl bag Kræss. Så vil hun hjælpe jer med at indrette jeres arbejdsplads. Det er ganske gratis. Kontakt hende her.

Eksempler på billedvægge i kontorer og mødelokaler

Vores nyeste indretningsprojekt hos Danmarks Evalueringsinstitut nye lokaler i Holbæk

Populære plakater

Se hvilke plakater som er mest populære i Kræss lige nu. De er lavet af vores lokale og selvstændige kunstnere. Vi indrammer gerne plakaten for dig hvis du vælger en ramme.

Lokale designere og kunstnere

Kræss består af 170 udvalgte kunstnere og designere. Når du handler i Kræss så støtter du kunstneren direkte. Tak.

Design en billedvæg online til din virksomhed

Start en billedvæg og se den på din væg i dit kontor. Brug din telefon eller computer


Forkæl dit hjem med særlig kunst

Vi har bygget vores egen billedvægsdesigner, hvor du kan skabe din egen billedvæg.
Da vi har så mange tusinde af billeder, har vi skabt det for at du visuelt kan skabe dig et overblik.

Start med et billede af din egen væg eller benyt en af vores templates. Alle vores plakater kan du bruge for at designe dit eget udtryk, lige som du ønsker.
Det er ganske gratis.
ENJOY!

Linoleumstryk

Unikke og håndlavede linoleumstryk af Kit & Caboodle, maja_feilan_tryk, Julaika, Kit Prints og mange flere.

Design

Udforsk æstetik og innovation med vores designplakater. Skab et visuelt æstetisk udtryk med unikke former, mønstre og farver, der inspirerer til kreativitet og bringer en moderne elegance til dine rum.

Vores mål er at

Sammen støtter vi kunstnerne

Vi samarbejder med mere end 200 talentfulde kunstnere der hver især, skaber særlige værker.
Vi har et tæt samarbejde med kunstnerne og vi ønsker at du oplever et univers du kan afspejle dig i, og er med til at gøre dit hjem særligt og personligt.

Kunstværker, der holder hele livet

Vores mål er at skabe en stærk forbindelse med den kunst, du køber og har i hele livet.

Hos os er du sikker på at finde det helt rigtige kunstværk, der med sikkerhed kan være en samtalestarter til dit hjem.
Vi ønsker, at du skal opleve et univers, hvor du kan spejle dig selv og være med til at gøre dit hjem specielt og personligt.

Kunsttryk

Opdag vores eksklusive kollektion af kunsttrykplakater. Fremhæv subtile detaljer og teksturer med disse nøje udvalgte reproduktioner, der bringer ægte kunstnerisk raffinement og karakter til dine vægge.

Kunstværker og plakater i Kræss

I Kræss finder du unikke og populære kunstværker og plakater fra vores 170 håndplukkede kunstnere som udstiller i vores butik.

Besøg vores butik i København eller find inspiration og shop online her på vores webshop.

Når du handler i Kræss støtter du kunstneren. Tak❤️

Har du brug for hjælp? Så hjælper Erica dig med at skabe inspirerende arbejds- og opholdsrum med unikke plakater og kunstværker fra vores omfattende kunstkollektion!

Lad Erica hjælpe dig med at skabe et arbejdsmiljø der inspirerer og skaber værdi hos din eller jeres virksomhed.


Mit navn er Erica og som kunstrådgiver, har jeg mere end 4 års erfaring inden for kunstfaget og samarbejde med virksomheder. Vi i Kræss repræsenterer mere end 170 talentfulde kunstnere, hvilket giver mig en enestående mulighed for at skabe unikke kunstoplevelser, der passer til ethvert behov og budget.

Mit mål er at hjælpe din virksomhed med at skabe et visuelt inspirerende miljø, der afspejler jeres værdier, øger produktiviteten og sætter jeres virksomhed i et godt lys.
Uanset om I ønsker moderne, abstrakt, figurativt eller fotokunst, kan jeg tilbyde et omfattende udvalg af plakater og værker, der passer perfekt til jeres interiør.

Jeg vil guide jer gennem hele processen fra valg af værker, til indramning, og levering, og med visuelt udkast til ophængning, og sikre at kunsten komplementerer og forstærker jeres rum.

Du ved det nok allerede, men indretningen af en arbejdsplads har en stor indflydelse og påvirke af medarbejderes produktivitet og velvære. Det skaber ikke kun smukke rum, men bidrager til at dine medarbejdere har et behageligt arbejdsmiljø, og ikke mindst rum der motiverer og inspirerer dem.

“Lad mig hjælpe jer med at skabe en virksomhedskultur, der udsender en stærk og visuel fortælling.”

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, hvor vi sammen med jer udvikler et unikt kunstkoncept, der afspejler jeres virksomhedsidentitet og budskab.

Med mere end 170 talentfulde kunstnere, kan vi tilbyde et bredt udvalg af stilarter, motiver og kunstneriske udtryk, der passer til
enhver virksomheds æstetik og budskab.


Uanset om I søger abstrakt kunst, naturmotiver, moderne designs eller klassiske værker, har vi noget for enhver smag. Ved at skabe et inspirerende og æstetisk miljø kan I øge medarbejderes produktivitet, stimulere kreativ tænkning og skabe en unik atmosfære for eventuelle kunder og besøgende.

Kontakt mig til en uforpligtende samtale om, hvordan jeg kan hjælpe jer med at skabe smukke rum og en unik kunstoplevelse i jeres virksomhed.

Vi arbejdet med både store og små virksomhedder, alt fra psykoterapeuter, klinikfælleskaber, samt private.

Kontakt Erica ✉️