Vores vision

Vores Vision

Vi åbnede vores butik Kræss på Nørrebro i København i november 2019 og har siden udvidet med en stor webshop.

Vi arbejder tæt med kunstnerne, og i vores butik har de mulighed for at sælge og udstille deres designs og værker. De modtager betalingen for hver eneste solgte plakat eller keramik.

Hvis du ikke har mulighed for at besøge vores butik, så kan du shoppe her på vores webshop. Næsten alt vi har i vores butik kan du også købe online.

Så hjertelig velkommen til vores kunstbutik! Vores vision er, at hylde unikke og håndlavede kunstværker og kunstneren bag. I over 4 år har vi haft fornøjelsen af, at give mere end 200 kunstnere en platform til at dele deres kreative udtryk gennem vores farverige univers. Vi tror på værdien af autenticitet og ønsker at sætte fokus på det håndlavede.

Hos Kræss finder du ikke masseproducerede produkter, men derimod særlige værker med sjæl og personlighed. Vores ønske er at skabe en forbindelse mellem kunstneren og kunde, hvor kunstværket bliver en unik fortælling i dit hjem eller en gave til en særlig person i dit liv.

Vi er stolte af at være en del af dette kunstsamfund og vores lille butik er et rum, hvor passionerede kunstnere kan udfolde sig og udstille deres værker for kunstelskere som dig.

Vi stræber efter at skabe en oplevelse, hvor vores kunder kan fordybe sig i kunstens magiske univers og finde inspiration til at bringe mere farve og skønhed ind i deres hverdag. Vi håber, at vores hjemmeside og butik kan være en kilde til inspiration og en platform til at opdage unikke kunstværker, der kan berige dit liv og skabe en særlig atmosfære i dit hjem. Tak fordi du er en del af vores rejse mod at værne om det håndlavede og sætte pris på kunst med personlighed.

Følg med på vores Instagram @kraess.store for at følge med i nyheder og andre gode sager fra vores butik.

Velkommen til vores farverige og unikke kunstunivers! ♡

De bedste hilsner
Jonatan, Erica & Viljam

Mød vores lille team

Erica er grundlæggeren af Kræss og er primært ansvarlig for sociale medier, butikken, kuratering og kontakt med kunstnerne og meget mere. Udover dette hjælper Erica virksomheder og private med at designe og indrette deres hjem. Hendes kreative evner og evne til at skabe med sine hænder inspirerede ideen til Kræss. Hun stræber efter at skabe en farverig atmosfære og kombinere kunstværker på en måde, der inspirerer og beriger menneskers liv. Derudover er Erica også uddannet psykomotorisk terapeut og driver denne praksis sideløbende med Kræss.


Jonatan er medejer af Kræss, og er ansvarlig for hjemmesiden og håndterer alle de administrative opgaver. Han har programmeret hjemmesiden og arbejder på den dagligt. Jonatan begyndte allerede at programmere som 12-årig og har altid haft en drøm om at være iværksætter. Han har været villig til at gøre hvad som helst, herunder bo i en bil eller på et loft, for at opfylde sine drømme.

Måske har du allerede mødt Viljam i butikken. Viljam er butiksansvarlig og tager godt imod dig!
Han er fuld af god energi og det smitter! Viljam er fra Finland, men har boet i Danmark i 4 år.