Vores vision

Lad os starte med lidt historie

Venneparret Jonatan & Erica grundlage Kræss i november 2019.
Butikken på Nørrebro åbnede for første gang d. 30 november 2019. I august 2020 udvidede Kræss butikken så den blev 3 gange så stor, og nu har mere end 4000 unikke danske designs i butikken fra 170 designere. Alt hvad du finder i butikken findes også online.

I dag har vi solgt over 25.000 unikke designs.
Vi er enormt stolte og selvom vi selvfølgelig har knoklet til langt ud på natten næste alle dage i Kræss, så kan det kun lade sig gøre på grund af én ting: DIG!

Mød vores team


Jonatan er faunder af Kræss og arbejder hovedsageligt for hjemmesiden og alt det administative. Jonatan har faktisk selv programmeret hjemmesiden og knoklet på den dagligt de sidste 3,5 år. Jonatan begyndte allerede som 12 årig at programmere. Jonatan har altid været og drømt om iværksætteri. Så om han skulle bo i en bil, eller på et loft for at få sine drømme opfyldt har han gjort det.

Erica er founder af Kræss og står hovedsageligt for socialemedier, butikken kuratering af kunstnere. Erica hjælper også virksomhedder og private med at designe og indrette deres hjem. Erica har altid været kreativ og skabt alt selv, med hænderne. Også derfra kom ideen til Kræss. Hun står for at skabe en farverig atmosfære og sammensætte værker så det inspirerer og spreder glæde. Erica er derudover uddannet psykomotorisk terapeut og driver dette ved siden af Kræss.

Måske har du allerede har mødt Viljam. Viljam er butiksansvarlig og tager godt imod dig!
Fremover når du besøger vores butik på Nørrebro, er der en god chance for at du møder Viljam! Han er fuld god energi som smitter! Viljam er fra Finland og har boet i Danmark i 4 år.

Det kan være at du allerede har mødt Cathrine i butikken med hovedet halvvejs inde i fotoboxen for at tage det perfekte produktbillede af vores skønne designs, som f.eks. keramik eller smykker. Cathrine er uddannet mediegrafiker og var i praktik i Kræss et halvt år og nu er hun ansat.

Vores mission & Vision
” Køb med hjertet”

Vi havde en drøm om at skabe rum for håndlavet dansk design og støtte designere direkte.
Ingen krav og ingen omkostninger for designerne.
Kun kærlighed til de smukkeste håndlavede designs af danske designere vi kunne finde og som ville være en del af Kræss.

Vores mål var at skabe en stærkere forbindelse til de designs man køber og beholder hele livet – modsat køb-og-smid væk kulturen.
Samtidig med at man støtter de kreative mennesker som står bag.

Og vi synes faktisk allerede at vi er lykkes – selvom rejsen er først lige begyndt!

Vi vil gerne takke dig fordi at du følger Kræss eller måske endda har købt et design i vores butik eller webshop.
Du har støttet en lille lokal virksomhed og en kunstner.
Det er dig som får os til at hoppe rundt med glæde og dig som gør at vi forsat kan sprede budskabet om at købe lokalt og at købe med hjertet.