Kunstværker til din virksomhed

Skab inspirerende arbejds- og opholdsrum med unikke plakater og kunstværker fra vores omfattende kunstkollektion!

Ønsker du et arbejdsmiljø der inspirerer og skaber værdi hos din eller jeres virksomhed?


Mit navn er Erica og som kunstrådgiver, har jeg mere end 4 års erfaring inden for kunstfaget og samarbejde med virksomheder. Vi i Kræss repræsenterer mere end 170 talentfulde kunstnere, hvilket giver mig en enestående mulighed for at skabe unikke kunstoplevelser, der passer til ethvert behov og budget.

Mit mål er at hjælpe din virksomhed med at skabe et visuelt inspirerende miljø, der afspejler jeres værdier, øger produktiviteten og sætter jeres virksomhed i et godt lys.
Uanset om I ønsker moderne, abstrakt, figurativt eller fotokunst, kan jeg tilbyde et omfattende udvalg af plakater og værker, der passer perfekt til jeres interiør.

Jeg vil guide jer gennem hele processen fra valg af værker, til indramning, og levering, og med visuelt udkast til ophængning, og sikre at kunsten komplementerer og forstærker jeres rum.

Du ved det nok allerede, men indretningen af en arbejdsplads har en stor indflydelse og påvirke af medarbejderes produktivitet og velvære. Det skaber ikke kun smukke rum, men bidrager til at dine medarbejdere har et behageligt arbejdsmiljø, og ikke mindst rum der motiverer og inspirerer dem.

“Lad mig hjælpe jer med at skabe en virksomhedskultur, der udsender en stærk og visuel fortælling.”

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, hvor vi sammen med jer udvikler et unikt kunstkoncept, der afspejler jeres virksomhedsidentitet og budskab.

Med mere end 170 talentfulde kunstnere, kan vi tilbyde et bredt udvalg af stilarter, motiver og kunstneriske udtryk, der passer til
enhver virksomheds æstetik og budskab.


Uanset om I søger abstrakt kunst, naturmotiver, moderne designs eller klassiske værker, har vi noget for enhver smag. Ved at skabe et inspirerende og æstetisk miljø kan I øge medarbejderes produktivitet, stimulere kreativ tænkning og skabe en unik atmosfære for eventuelle kunder og besøgende.

Kontakt mig til en uforpligtende samtale om, hvordan jeg kan hjælpe jer med at skabe smukke rum og en unik kunstoplevelse i jeres virksomhed.

Vi arbejdet med både store og små virksomhedder, alt fra psykoterapeuter, klinikfælleskaber, samt private.


Kontaktformular

Find inspiration i vores populære kunstværker

Populære værker

8 nye værker