Afslapning

55 kr549 kr

TILFØJ TIL BILLEDVÆGTilføj plakaten til din online billedvæg

Papir type: Hahnemühle Matte Art Paper

Papir tykkelse: 210 g/m2

Værket er gennemgået og trykt i Kræss Print Studio i samarbejde med kunstneren. Vi sørger for at trykkvalitet, farver og papir er i den bedst mulige kvalitet, og at kunstneren bliver betalt for hvert eneste eksemplar solgt. På den måde sikrer vi kreativitet og kvalitet for både kunstner og kunde.

Se lagerstatus

Webshop: Plakaten er på lager.
Butik: Bestil online med Click & Collect. Din ordre er klar til afhentning senest 24 timer efter bestilling.
De fleste af vores plakater er altid i butikken, men vi prøver at minimere vores lager og trykke on-demand for miljøets skyld. Vi kan ikke garantere at plakaten er i butikken hvis du ikke bestiller den på forhånd.

Returnering og gavepolitik

30 dages returret: Du kan returnere plakaten i butikken eller online. Du får pengene tilbage. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan du også returnere rammen.
Hvis det er en gave: I kurven kan du vælge at påsætte byttemærke (og gavepapir) hvis du ønsker.
Alle gaver kan byttes indenfor 30 dage. Vi bytter både i butikken og online. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan modtageren også bytte rammen.

Kunstner

Sommeren ‘22 tilbragte jeg sammen med bedsteforældre i deres lille landsby i Thailand. De bor langt ude på landet i Isaan regionen, som er befinder sig i midt til nordøst Thailand. Dette området er stærkt præget af landbrug, og der er mange små landsbyer, hvor folk dyrker alt fra ris til frugt og grønt.

Med lange dage i marken, skal der til tider være plads til at kunne slå benene op og slappe af.
“Afslapning” er inspireret af min landsby i Thailand. Der hvor vi bor og tilbringer meget tid sammen, er det udeareal under min mosters træhus. Træhuset står på støjer, og på nogle af de søjler har vi bundet hængekøjer op. Hængekøjerne er placeret lige ved siden af to lave træborde, som er vores families omdrejningspunkt.
Fra hængekøjerne kan man snakke med folk som går forbi på vejen, dem i “køkkenet”, dem ved bordet og enda helt hen til naboerne. Man kan holde øje med det meste som der sker ude på vejen.
Der er en bestemt form for ro ved at ligge der, og bare observere hvad der sker omkring. Se hvordan skyerne bevæger sig, hvordan skyggen ligger sig anderledes i takt med solens position på himlen.
Det er især afslappende at ligge der omkring kl. 17-19, hvis man kan finde tiden til det. Det er nemlig her hvor livet i landsbyen begynder at blomstre igen. Børnene er kommet hjem fra skole, bøflerne er på vej hjem og de mobile-cykel/motorcykel-køkkener er kører fra hus til hus.

Især det med at finde ro i ingenting og alting er det, som noget som jeg har prøvet at fange i motivet. En kombination af store og små penselstrøg, samt motiv hvor der ikke sker meget, men hvor farver fylder og giver indtryk. Hvor man skal kigge nærmere for at lægge mærke til detaljer, som man ikke ser på lang afstand.

Varenummer (SKU): 213554 Kategorier: , , , , , Se alle designs af

Falang Noi - noget som jeg tit er blevet kaldt gennem min opvækst. Kort oversat fra thai, betyder det “Den lille fremmede”. Og er noget, som jeg også tit har følt mig som, både i Danmark, hvor jeg er født, og i Thailand, hvor min mor kommer fra.

Da jeg var mindre, havde jeg svært ved at finde hoved og hale i to så vidt forskellige kulturer, og så det mere som en ulempe frem for fordel.

Dog i takt med at jeg er blevet ældre, og har fået en dybere forståelse for, hvor jeg kommer fra - og specielt mine rødder i Thailand, er mit syn vendt. Nu kommer nemlig meste af min inspiration fra en kombination af netop dette, the best of both worlds.

Denne dobbeltbetydning af “noget fremmed” forsøger jeg at vise gennem mine værker. Her blander jeg Thailands farver og mange indtryk med Danmarks minimalisme og byliv. Disse kontraster fører til værker, der ikke er perfekte, men fortæller gode historier

213554