Akvarel Drøm

249 kr

TILFØJ TIL BILLEDVÆGTilføj plakaten til din online billedvæg

Værket er gennemgået og trykt i Kræss Print Studio i samarbejde med kunstneren. Vi sørger for at trykkvalitet, farver og papir er i den bedst mulige kvalitet, og at kunstneren bliver betalt for hvert eneste eksemplar solgt. På den måde sikrer vi kreativitet og kvalitet for både kunstner og kunde.

Se lagerstatus

Webshop: Plakaten er på lager.
Butik: Bestil online med Click & Collect. Din ordre er klar til afhentning senest 24 timer efter bestilling.
De fleste af vores plakater er altid i butikken, men vi prøver at minimere vores lager og trykke on-demand for miljøets skyld. Vi kan ikke garantere at plakaten er i butikken hvis du ikke bestiller den på forhånd.

Returnering og gavepolitik

30 dages returret: Du kan returnere plakaten i butikken eller online. Du får pengene tilbage. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan du også returnere rammen.
Hvis det er en gave: I kurven kan du vælge at påsætte byttemærke (og gavepapir) hvis du ønsker.
Alle gaver kan byttes indenfor 30 dage. Vi bytter både i butikken og online. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan modtageren også bytte rammen.

Kunstner

Beautiful poster by a talented independent artist.

Varenummer (SKU): 211767 Kategorier: , , , , Se alle designs af

I mit arbejde som illustrator er jeg optaget af hvordan man kommunikerer en historie, en stemning eller en følelse.

Mit navn er Thit Thyrring og jeg er en 24 årig illustrator, bosat i København.
Jeg har altid holdt af at udtrykke mig kreativt og som barn brugte jeg tit illustrationen som en måde at finde ro i en ellers noget kaotisk barndom.
Jeg bruger forsat mine illustrationer som en måde at udtrykke følelser eller stemninger på. Jeg har en bachelor i Visuel Kommunikation fra Det Kongelige Akademis Designskole og arbejder nu fuldtid som designer og illustrator, inden jeg vender tilbage for at få min kandidat.
I mit arbejde som illustrator er jeg optaget af hvordan man kommunikerer en historie, en stemning eller en følelse.
Det kommer i mange tilfælde til udtryk gennem visualiseringer af rum, både følelsesmæssige og fysiske.

Jeg finder stor inspiration i mit eget liv og mange af mine motiver tager derfor udgangspunkt i mine omgivelser, medmennesker, følelser og drømme.
Derudover udgør litteratur og arbejdet med at formidle ord visuelt også en betydelig del af min praksis.

Flere af mine illustrationer er baseret på en tekst, enten hentet fra litteraturen eller skrevet af mig selv. I sjældne tilfælde inkluderes teksterne også i mine illustrationer.

211767