Espresso Martini

55 kr429 kr

TILFØJ TIL BILLEDVÆGTilføj plakaten til din online billedvæg

Papir type: Hahnemühle Matte Art Paper

Papir tykkelse: 210 g/m2

Værket er gennemgået og trykt i Kræss Print Studio i samarbejde med kunstneren. Vi sørger for at trykkvalitet, farver og papir er i den bedst mulige kvalitet, og at kunstneren bliver betalt for hvert eneste eksemplar solgt. På den måde sikrer vi kreativitet og kvalitet for både kunstner og kunde.

Se lagerstatus

Webshop: Plakaten er på lager.
Butik: Bestil online med Click & Collect. Din ordre er klar til afhentning senest 24 timer efter bestilling.
De fleste af vores plakater er altid i butikken, men vi prøver at minimere vores lager og trykke on-demand for miljøets skyld. Vi kan ikke garantere at plakaten er i butikken hvis du ikke bestiller den på forhånd.

Returnering og gavepolitik

30 dages returret: Du kan returnere plakaten i butikken eller online. Du får pengene tilbage. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan du også returnere rammen.
Hvis det er en gave: I kurven kan du vælge at påsætte byttemærke (og gavepapir) hvis du ønsker.
Alle gaver kan byttes indenfor 30 dage. Vi bytter både i butikken og online. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan modtageren også bytte rammen.

Kunstner

Mit bud på en espresso martini plakat.

En del anderledes end mine “normale” motiver. Jeg plejer at benytte mig af mange forskellige farver. Sjove farvekombinationer og kontrastfarver, som helst ikke skal gå så meget i et med hinanden.

Da jeg malede denne plakat efter G&T-plakaten, tænkte jeg at køre samme stil med ensartet fri malet baggrund.

Min veninde spurgte mig, om jeg kunne male nogle drinks motiver til hende. Der svarede jeg ja, men at det ikke lå indenfor mit kompetencefelt. Jeg vidste ikke hvordan jeg skulle udtrykke noget, som jeg var uvant ved og som sammentidligt skulle kendetegne mig og mine penselstrøg.

Jeg begyndte at skitse noget op, og det gik op for mig, at når jeg maler, elsker jeg at fange stemninger. Jeg kan godt lide at tage en oplevelse eller situation og udtrykke den gennem farver og lidt uperfekte linjer. I dette tilfælde var mit udgangspunkt drinks, og hvordan jeg kunne skabe en stemning omkring det. Derfor er der ikke specielt fokus på selve drikken, men det hele og alt rundt om samlet til én enhed.

Varenummer (SKU): 214022 Kategorier: , , , Se alle designs af

Falang Noi - noget som jeg tit er blevet kaldt gennem min opvækst. Kort oversat fra thai, betyder det “Den lille fremmede”. Og er noget, som jeg også tit har følt mig som, både i Danmark, hvor jeg er født, og i Thailand, hvor min mor kommer fra.

Da jeg var mindre, havde jeg svært ved at finde hoved og hale i to så vidt forskellige kulturer, og så det mere som en ulempe frem for fordel.

Dog i takt med at jeg er blevet ældre, og har fået en dybere forståelse for, hvor jeg kommer fra - og specielt mine rødder i Thailand, er mit syn vendt. Nu kommer nemlig meste af min inspiration fra en kombination af netop dette, the best of both worlds.

Denne dobbeltbetydning af “noget fremmed” forsøger jeg at vise gennem mine værker. Her blander jeg Thailands farver og mange indtryk med Danmarks minimalisme og byliv. Disse kontraster fører til værker, der ikke er perfekte, men fortæller gode historier

214022