Fairplay Dansebar

69 kr379 kr

TILFØJ TIL BILLEDVÆGTilføj plakaten til din online billedvæg

Papir type: Hahnemühle Matte Art Paper

Papir tykkelse: 210 g/m2

Værket er gennemgået og trykt i Kræss Print Studio i samarbejde med kunstneren. Vi sørger for at trykkvalitet, farver og papir er i den bedst mulige kvalitet, og at kunstneren bliver betalt for hvert eneste eksemplar solgt. På den måde sikrer vi kreativitet og kvalitet for både kunstner og kunde.

Se lagerstatus

Webshop: Plakaten er på lager.
Butik: Bestil online med Click & Collect. Din ordre er klar til afhentning senest 24 timer efter bestilling.
De fleste af vores plakater er altid i butikken, men vi prøver at minimere vores lager og trykke on-demand for miljøets skyld. Vi kan ikke garantere at plakaten er i butikken hvis du ikke bestiller den på forhånd.

Returnering og gavepolitik

30 dages returret: Du kan returnere plakaten i butikken eller online. Du får pengene tilbage. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan du også returnere rammen.
Hvis det er en gave: I kurven kan du vælge at påsætte byttemærke (og gavepapir) hvis du ønsker.
Alle gaver kan byttes indenfor 30 dage. Vi bytter både i butikken og online. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan modtageren også bytte rammen.

Kunstner

Højkvalitets kunsttryk af et originalt linoleumstryk af TrykpaaAmager.

Varenummer (SKU): 227714 Kategorier: , , , Se alle designs af

Katrine laver linoleumstryk med forkærlighed for grimme, slidte og højtelskede steder, primært i det gamle Sundby på Amager. Det startede som en reaktion mod de mange polerede pastelfarvede repræsentationer af København, som jo nok er pæne på en plakat, men irrelevante for de lokale. Siden er trykkene blevet et forsøg på at bevare et minde om steder, der langsomt rives ned, byfornyes eller gentrificeres. 

227714