Hjem Fra Marken

55 kr549 kr

TILFØJ TIL BILLEDVÆGTilføj plakaten til din online billedvæg

Papir type: Hahnemühle Matte Art Paper

Papir tykkelse: 210 g/m2

Værket er gennemgået og trykt i Kræss Print Studio i samarbejde med kunstneren. Vi sørger for at trykkvalitet, farver og papir er i den bedst mulige kvalitet, og at kunstneren bliver betalt for hvert eneste eksemplar solgt. På den måde sikrer vi kreativitet og kvalitet for både kunstner og kunde.

Se lagerstatus

Webshop: Plakaten er på lager.
Butik: Bestil online med Click & Collect. Din ordre er klar til afhentning senest 24 timer efter bestilling.
De fleste af vores plakater er altid i butikken, men vi prøver at minimere vores lager og trykke on-demand for miljøets skyld. Vi kan ikke garantere at plakaten er i butikken hvis du ikke bestiller den på forhånd.

Returnering og gavepolitik

30 dages returret: Du kan returnere plakaten i butikken eller online. Du får pengene tilbage. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan du også returnere rammen.
Hvis det er en gave: I kurven kan du vælge at påsætte byttemærke (og gavepapir) hvis du ønsker.
Alle gaver kan byttes indenfor 30 dage. Vi bytter både i butikken og online. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan modtageren også bytte rammen.

Kunstner

Sommeren ‘22 tilbragte jeg sammen med bedsteforældre i deres lille landsby i Thailand. De bor langt ude på landet i Isaan regionen, som er befinder sig i midt til nordøst Thailand. Dette området er stærkt præget af landbrug, og der er mange små landsbyer, hvor folk dyrker alt fra ris til frugt og grønt.

Hjem fra Marken illustrerer turen hjem; om det så er fra marken, markedet (ตลาด), hjem fra en køretur eller andre gøremål.
Da landsbyen ligger ude blandt rismarker, langt til næste by eller landsby, bruger man meget tid på at transportere sig rundt. De fleste har en motorcykel/knallert, og man ser tit flere sidde på en af gangen.

Jeg fik ideen til at male netop dette motiv, da jeg selv kørte rundt på min morfars motorcykel.
Vejene omkring landsbyen, har en bredde, så der netop er plads til at modsatkørende kan komme kørende forbi på samme tid. Derudover svinger kvaliteten af vejen fra helt fin til næsten ikke eksisterende grundet så mange store og små huller.
Fra vejen og langt ud i horisonten kan man kun rismarker, palmer, træer og i ny og næ et enkel træhus. Til tider kører man fordi flere forskellige hyrder med deres køer og bøfler, og enkle hunde. Tit ser man også forskellige fugle og sommerfugle. Og oftere end man tror, er der pludselig en slange, som ligger og soler, og mark-krabber, som krydser vejen.

Denne gang blev jeg hurtigt overhælet af to på motorcykel. Det lignede at de var på vej ud til marken, efter at have været på markedet og købt frokost. De havde hænderne og kurven fyldt af poser med frugt og mad.

Varenummer (SKU): 213476 Kategorier: , , , , Se alle designs af

Falang Noi - noget som jeg tit er blevet kaldt gennem min opvækst. Kort oversat fra thai, betyder det “Den lille fremmede”. Og er noget, som jeg også tit har følt mig som, både i Danmark, hvor jeg er født, og i Thailand, hvor min mor kommer fra.

Da jeg var mindre, havde jeg svært ved at finde hoved og hale i to så vidt forskellige kulturer, og så det mere som en ulempe frem for fordel.

Dog i takt med at jeg er blevet ældre, og har fået en dybere forståelse for, hvor jeg kommer fra - og specielt mine rødder i Thailand, er mit syn vendt. Nu kommer nemlig meste af min inspiration fra en kombination af netop dette, the best of both worlds.

Denne dobbeltbetydning af “noget fremmed” forsøger jeg at vise gennem mine værker. Her blander jeg Thailands farver og mange indtryk med Danmarks minimalisme og byliv. Disse kontraster fører til værker, der ikke er perfekte, men fortæller gode historier

213476