Home Barista

59 kr389 kr

TILFØJ TIL BILLEDVÆGTilføj plakaten til din online billedvæg

Papir type: Hahnemühle Matte Art Paper

Papir tykkelse: 210 g/m2

Værket er gennemgået og trykt i Kræss Print Studio i samarbejde med kunstneren. Vi sørger for at trykkvalitet, farver og papir er i den bedst mulige kvalitet, og at kunstneren bliver betalt for hvert eneste eksemplar solgt. På den måde sikrer vi kreativitet og kvalitet for både kunstner og kunde.

Se lagerstatus

Webshop: Plakaten er på lager.
Butik: Bestil online med Click & Collect. Din ordre er klar til afhentning senest 24 timer efter bestilling.
De fleste af vores plakater er altid i butikken, men vi prøver at minimere vores lager og trykke on-demand for miljøets skyld. Vi kan ikke garantere at plakaten er i butikken hvis du ikke bestiller den på forhånd.

Returnering og gavepolitik

30 dages returret: Du kan returnere plakaten i butikken eller online. Du får pengene tilbage. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan du også returnere rammen.
Hvis det er en gave: I kurven kan du vælge at påsætte byttemærke (og gavepapir) hvis du ønsker.
Alle gaver kan byttes indenfor 30 dage. Vi bytter både i butikken og online. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan modtageren også bytte rammen.

Kunstner

Højkvalitets kunsttryk af et originalt linoleumstryk af Cut it Art.

Varenummer (SKU): 221449 Kategorier: , , Se alle designs af
Mit navn er Mette Kjeldgård og jeg er kunstneren bag Cut it Art.


Mine linoleumstryk er inspireret af hverdagens magi. Jeg har personligt levet meget i fortiden og i fremtiden og det mine tryk giver mig er at leve i nuet. At sætte pris på de små ting i hverdagen, som den varme morgenkaffe eller gåturen i det pulserende byliv er tanken bag Cut it Art. Jeg bliver inspireret af min hverdag, bylivet, mønstre, naturen og mine rejser særligt til Asien.

221449