Jumping no. 6

90 kr390 kr

TILFØJ TIL BILLEDVÆGTilføj plakaten til din online billedvæg

Papir type: Hahnemühle Matte Art Paper

Papir tykkelse: 210 g/m2

Værket er gennemgået og trykt i Kræss Print Studio i samarbejde med kunstneren. Vi sørger for at trykkvalitet, farver og papir er i den bedst mulige kvalitet, og at kunstneren bliver betalt for hvert eneste eksemplar solgt. På den måde sikrer vi kreativitet og kvalitet for både kunstner og kunde.

Se lagerstatus

Webshop: Plakaten er på lager.
Butik: Bestil online med Click & Collect. Din ordre er klar til afhentning senest 24 timer efter bestilling.
De fleste af vores plakater er altid i butikken, men vi prøver at minimere vores lager og trykke on-demand for miljøets skyld. Vi kan ikke garantere at plakaten er i butikken hvis du ikke bestiller den på forhånd.

Returnering og gavepolitik

30 dages returret: Du kan returnere plakaten i butikken eller online. Du får pengene tilbage. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan du også returnere rammen.
Hvis det er en gave: I kurven kan du vælge at påsætte byttemærke (og gavepapir) hvis du ønsker.
Alle gaver kan byttes indenfor 30 dage. Vi bytter både i butikken og online. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan modtageren også bytte rammen.

Kunstner

Kunstprintet er originalt malet med oliemaling og består af en dame som er ved at springe ud i en skyhimmel. Nogle vil måske se at skyerne repræsenterer livets sorger, glæder eller udfordringer. Maleriet er det sjette i Jumping serien.

Varenummer (SKU): 243720 Kategorier: , , , , Se alle designs af

Gennem oliemaling og digitale tegneprogrammer søger jeg at skabe et trygt frirum, hvor der kan reflekteres over den kærlighed, vi viser vores hoved, krop og sjæl - især når livet bliver svært.

Mine motiver er blandt andet inspireret af ægte kvinders naturlige kroppe, med alle deres former og folder. Desuden er min "Jumping" serie baseret på tanker og følelser, såsom dét at udfordre sig selv og kaste sig ud i nye situationer, selvom det kan være hårdt.

243720