København – Vej & Sti – Turkis Gradient – Large

399 kr

TILFØJ TIL BILLEDVÆGTilføj plakaten til din online billedvæg

Papir type: Hahnemühle Matte Art Paper

Papir tykkelse: 210 g/m2

Værket er gennemgået og trykt i Kræss Print Studio i samarbejde med kunstneren. Vi sørger for at trykkvalitet, farver og papir er i den bedst mulige kvalitet, og at kunstneren bliver betalt for hvert eneste eksemplar solgt. På den måde sikrer vi kreativitet og kvalitet for både kunstner og kunde.

Se lagerstatus

Webshop: Plakaten er på lager.
Butik: Bestil online med Click & Collect. Din ordre er klar til afhentning senest 24 timer efter bestilling.
De fleste af vores plakater er altid i butikken, men vi prøver at minimere vores lager og trykke on-demand for miljøets skyld. Vi kan ikke garantere at plakaten er i butikken hvis du ikke bestiller den på forhånd.

Returnering og gavepolitik

30 dages returret: Du kan returnere plakaten i butikken eller online. Du får pengene tilbage. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan du også returnere rammen.
Hvis det er en gave: I kurven kan du vælge at påsætte byttemærke (og gavepapir) hvis du ønsker.
Alle gaver kan byttes indenfor 30 dage. Vi bytter både i butikken og online. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan modtageren også bytte rammen.

Kunstner

Københavns veje og stier vist på turkis farvegradient. Kortet er lavet med åbne geodata fra OpenStreetMap.org osm.org/copyright – Open Database License.

med åbne geodata fra OpenStreetMap.org osm.org/copyright – Open Database License.

Idéen bag kortserien er at se og tænke over byen på nye måder. Ved kun at fokusere på ét element opstår et både klart og kompliceret mønster. Udover at være visuelt interessant på et umiddelbart plan, har det dybe i kraft af de utallige fortællinger som har skabt det henover mere end 1000 år. En historie som kan læses når man går på opdagelse i kortet. Data i kortet er lavet af flere hunderede fritids-kortlæggere, som igennem OpenStreetMap.org løbende har tegnet og holdt det opdateret siden 2004. Jeg har selv været med siden 2009. Denne version er opdateret med geodata fra 2023.

Varenummer (SKU): 220950 Kategorier: , , , Se alle designs af

Byen er grundlæggende spændende. Den har én fysisk form, men den er skabt af utallige sammenfiltrede systemer, historier og kulturer. I Københavns tilfælde henover mere end 1000 år. Byen er vores allesammens, samtidig med at vi alle har hver vores oplevelse af den. Det giver tilsammen liv og dybde til de mønstre som byen tegner i den fysiske verden.

Mine kort viser byens forskellige lag og giver mulighed for at se den på nye måder.

Kortene er lavet med åbne crowdsourcede geografiske data fra bl.a. OpenStreetMap.org, Styrelsen for Dataforsynling og Infrastruktur.

Jeg er selvstændig kartograf og sidder i Arbejdsfællesskabet lige til højre for Kraess på Blågårdsgade. Kig ned hvis du har en idé til en ny kortplakat eller vil have et one-off kort.

220950