Kontakt ET

350 kr450 kr

TILFØJ TIL BILLEDVÆGTilføj plakaten til din online billedvæg

Værket er gennemgået og trykt i Kræss Print Studio i samarbejde med kunstneren. Vi sørger for at trykkvalitet, farver og papir er i den bedst mulige kvalitet, og at kunstneren bliver betalt for hvert eneste eksemplar solgt. På den måde sikrer vi kreativitet og kvalitet for både kunstner og kunde.

Se lagerstatus

Webshop: Plakaten er på lager.
Butik: Bestil online med Click & Collect. Din ordre er klar til afhentning senest 24 timer efter bestilling.
De fleste af vores plakater er altid i butikken, men vi prøver at minimere vores lager og trykke on-demand for miljøets skyld. Vi kan ikke garantere at plakaten er i butikken hvis du ikke bestiller den på forhånd.

Returnering og gavepolitik

30 dages returret: Du kan returnere plakaten i butikken eller online. Du får pengene tilbage. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan du også returnere rammen.
Hvis det er en gave: I kurven kan du vælge at påsætte byttemærke (og gavepapir) hvis du ønsker.
Alle gaver kan byttes indenfor 30 dage. Vi bytter både i butikken og online. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan modtageren også bytte rammen.

Kunstner

A beautiful poster by a talented independent artist.

Varenummer (SKU): 212767 Kategorier: , , , , , Se alle designs af

Sophie Ohmsen er en ildsjæl og selvlært kunstner. Hun har de seneste år rejst i forskellige dele af verden, været nysgerrig på forskellige kulturer og fordybet sig i relationen mellem mennesker. De mange menneskemøder har givet Sophie inspirationen til at illustrere forskellige kvindekarakterer samt skabe følelser og stemninger vi mennesker gennemgår hver især. Hendes kunst er inspireret af navismen, som kendetegnes ved en umiddelbar glæde for et harmonisk farvevalg og bestemte udtryk. Det giver Sophie mulighed for skabe et kreativt univers, hvor der er fri plads til illustrere hendes tanker og refleksioner på lærreder.

Følg med på hendes Instagram @sophieohmsen_

212767