Masks of the World – Aztec

75 kr500 kr

TILFØJ TIL BILLEDVÆGTilføj plakaten til din online billedvæg

Papir type: Hahnemühle Matte Art Paper

Papir tykkelse: 210 g/m2

Værket er gennemgået og trykt i Kræss Print Studio i samarbejde med kunstneren. Vi sørger for at trykkvalitet, farver og papir er i den bedst mulige kvalitet, og at kunstneren bliver betalt for hvert eneste eksemplar solgt. På den måde sikrer vi kreativitet og kvalitet for både kunstner og kunde.

Se lagerstatus

Webshop: Plakaten er på lager.
Butik: Bestil online med Click & Collect. Din ordre er klar til afhentning senest 24 timer efter bestilling.
De fleste af vores plakater er altid i butikken, men vi prøver at minimere vores lager og trykke on-demand for miljøets skyld. Vi kan ikke garantere at plakaten er i butikken hvis du ikke bestiller den på forhånd.

Returnering og gavepolitik

30 dages returret: Du kan returnere plakaten i butikken eller online. Du får pengene tilbage. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan du også returnere rammen.
Hvis det er en gave: I kurven kan du vælge at påsætte byttemærke (og gavepapir) hvis du ønsker.
Alle gaver kan byttes indenfor 30 dage. Vi bytter både i butikken og online. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan modtageren også bytte rammen.

Kunstner

Masks are found in cultures all around the world dating back for millenea. In this poster series I make artwork inspired by the masks of different peoples across all the continents. This one depicts a traditional mask from the Aztec empire.

Varenummer (SKU): 221170 Kategorier: , , , , Se alle designs af

Plakater af Marcus Melo

Marcus Melo er en dansk-uruguayansk illustrator bosat i København. Marcus arbejder med grafisk design og illustration, tegneserier og zines, og fortsætter med at eksperimentere med materialer og formater. Marcus er inspireret af live musikoplevelser, dyreverdenen, spirituel overtro og punkkultur. Der anvendes for det meste en kombination mellem analoge og digitale værktøjer i værkerne, der ofte har en puslespilsagtig fornemmelse af elementer, der falder på plads omkring hinanden. "Hvis nogen vil have mig hængende på sin væg, er jeg stolt og glad" siger Marcus.

Hjemmeside: www.marcusmelo.design
Instagram: @marcusmelo.design

221170