Morgenmad Grøn

60 kr280 kr

TILFØJ TIL BILLEDVÆGTilføj plakaten til din online billedvæg

Papir type: Hahnemühle Matte Art Paper

Papir tykkelse: 210 g/m2

Værket er gennemgået og trykt i Kræss Print Studio i samarbejde med kunstneren. Vi sørger for at trykkvalitet, farver og papir er i den bedst mulige kvalitet, og at kunstneren bliver betalt for hvert eneste eksemplar solgt. På den måde sikrer vi kreativitet og kvalitet for både kunstner og kunde.

Se lagerstatus

Webshop: Plakaten er på lager.
Butik: Bestil online med Click & Collect. Din ordre er klar til afhentning senest 24 timer efter bestilling.
De fleste af vores plakater er altid i butikken, men vi prøver at minimere vores lager og trykke on-demand for miljøets skyld. Vi kan ikke garantere at plakaten er i butikken hvis du ikke bestiller den på forhånd.

Returnering og gavepolitik

30 dages returret: Du kan returnere plakaten i butikken eller online. Du får pengene tilbage. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan du også returnere rammen.
Hvis det er en gave: I kurven kan du vælge at påsætte byttemærke (og gavepapir) hvis du ønsker.
Alle gaver kan byttes indenfor 30 dage. Vi bytter både i butikken og online. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan modtageren også bytte rammen.

Kunstner

Beautiful poster by a talented independent artist.

Varenummer (SKU): 211403 Kategorier: , , Se alle designs af

Mit navn er Sofie Svane, jeg har en bachelor i psykologi, men har har altid elsket at udtrykke mig visuelt og er meget optaget af den kreative verden. Jeg er inspireret af detaljer i de hverdagssituationer jeg selv er en del af. Mine illustrationer er farverige og indeholder ofte motiver fra ferier, madoplevelser og stemninger jeg støder på.

Jeg har altid øjnene åbne for farvekombinationer som jeg kan bruge i mine illustrationer og er blandt andet meget fascineret af farverne på de smukke bygninger jeg er stødt på i hyggelige bjergbyer i udlandet. Jeg skitserer mine idéer og transformerer dem til digitale illustrationer - primært i illustrator og procreate.

211403