Os – Udsnit No2

59 kr499 kr

TILFØJ TIL BILLEDVÆGTilføj plakaten til din online billedvæg

Papir type: Hahnemühle Matte Art Paper

Papir tykkelse: 210 g/m2

Værket er gennemgået og trykt i Kræss Print Studio i samarbejde med kunstneren. Vi sørger for at trykkvalitet, farver og papir er i den bedst mulige kvalitet, og at kunstneren bliver betalt for hvert eneste eksemplar solgt. På den måde sikrer vi kreativitet og kvalitet for både kunstner og kunde.

Se lagerstatus

Webshop: Plakaten er på lager.
Butik: Bestil online med Click & Collect. Din ordre er klar til afhentning senest 24 timer efter bestilling.
De fleste af vores plakater er altid i butikken, men vi prøver at minimere vores lager og trykke on-demand for miljøets skyld. Vi kan ikke garantere at plakaten er i butikken hvis du ikke bestiller den på forhånd.

Returnering og gavepolitik

30 dages returret: Du kan returnere plakaten i butikken eller online. Du får pengene tilbage. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan du også returnere rammen.
Hvis det er en gave: I kurven kan du vælge at påsætte byttemærke (og gavepapir) hvis du ønsker.
Alle gaver kan byttes indenfor 30 dage. Vi bytter både i butikken og online. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan modtageren også bytte rammen.

Udsnit No2 af værket “Os” af Anne Sofie Thygaard.

Plakaten er et mindre udsnit (No2 ud af 7) af det store værk “Os” af Anne Sofie Thygaard.

“Os – Hele værket” af Anne Sofie Thygaard

Du kan finde plakaten af hele værket her.

Det oprindelige fulde værk er et stort 70×100 akvarel maleri og er et af vinderværkerne i ArtMatter-festivalens open Call 2024, i samarbejde med Movia og Folkehuset Absalon. Værket blev udvalgt til at hænge i bus 1.A og udstillet i Absalon sammen med 4 andre.

Det smukke værk er fuld af liv, detaljer og farver, og er nu blevet digitaliseret til salg i Kræss som plakat.

Du kan også finde det fulde værk og alle udsnit af værket som sælges som plakater i Kræss. Se Anne Sofies Thygaards portfolio her.

Beskrivelse af maleriet til konkurrencen:

“Mit bud på et billede er malet med akvarel på 100X70 kæmpe akvarelpapir. Det forestiller en københavnsk park, hvor mange mennesker hænger ud sammen. Jeg ønsker at vise et fællesskab, hvor folk er sammen, selvom de ikke nødvendigvis er i parken sammen. Jeg har meget overlagt ikke afbilledet nogen skærme, da jeg gerne vil give det fysiske nærvær fuld fokus, i en tid hvor mange er væk i deres telefoner. Maleriet er mest holdt i primærfarverne rød, gul og blå holdt op lod det grønne græs. Jeg har valgt at inkludere både børn, unge og voksne af forskellige etniciteter, samt enkelte dyr for at spejle den brede befolkning. Jeg er inspireret af streetstyle og det københavnske bybillede.

Det er mit håb, at hvis mit maleri kommer til at hænge i en bus, kan børn og voksne kigge på, det gå på opdagelse i det og tale om billedet og de mange historier, jeg håber det lægger op til, mens de rejser sammen.”

Varenummer (SKU): 271992 Kategorier: , , , , , , , Se alle designs af


271992