Take Care

59 kr379 kr

TILFØJ TIL BILLEDVÆGTilføj plakaten til din online billedvæg

Papir type: Hahnemühle Matte Art Paper

Papir tykkelse: 210 g/m2

Værket er gennemgået og trykt i Kræss Print Studio i samarbejde med kunstneren. Vi sørger for at trykkvalitet, farver og papir er i den bedst mulige kvalitet, og at kunstneren bliver betalt for hvert eneste eksemplar solgt. På den måde sikrer vi kreativitet og kvalitet for både kunstner og kunde.

Se lagerstatus

Webshop: Plakaten er på lager.
Butik: Bestil online med Click & Collect. Din ordre er klar til afhentning senest 24 timer efter bestilling.
De fleste af vores plakater er altid i butikken, men vi prøver at minimere vores lager og trykke on-demand for miljøets skyld. Vi kan ikke garantere at plakaten er i butikken hvis du ikke bestiller den på forhånd.

Returnering og gavepolitik

30 dages returret: Du kan returnere plakaten i butikken eller online. Du får pengene tilbage. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan du også returnere rammen.
Hvis det er en gave: I kurven kan du vælge at påsætte byttemærke (og gavepapir) hvis du ønsker.
Alle gaver kan byttes indenfor 30 dage. Vi bytter både i butikken og online. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan modtageren også bytte rammen.

Take Care.

Varenummer (SKU): 266951 Kategorier: , , Se alle designs af

Gennem min uddannelse som billedkunstlærer stiftede jeg bekendtskab med linoleumstryk. Jeg har undervist børn i billedkunst i knap 13 år, men siden 2016 har jeg undervist voksne i dansk som andetsprog på et sprogcenter.

Mine døtre er nu så gamle, at jeg siden efteråret 2023 har fået tid til at fordybe mig i linoleumstrykkets verden.

Mine tryk bliver til ved først at tegne nogle skitser, og bagefter overfører jeg den endelige skitse til en linoleumskliché, som skal skæres, inden jeg kan lave et færdigt tryk.

266951