The devil in her

179 kr399 kr

TILFØJ TIL BILLEDVÆGTilføj plakaten til din online billedvæg

Papir type: Hahnemühle Matte Art Paper

Papir tykkelse: 210 g/m2

Værket er gennemgået og trykt i Kræss Print Studio i samarbejde med kunstneren. Vi sørger for at trykkvalitet, farver og papir er i den bedst mulige kvalitet, og at kunstneren bliver betalt for hvert eneste eksemplar solgt. På den måde sikrer vi kreativitet og kvalitet for både kunstner og kunde.

Se lagerstatus

Webshop: Plakaten er på lager.
Butik: Bestil online med Click & Collect. Din ordre er klar til afhentning senest 24 timer efter bestilling.
De fleste af vores plakater er altid i butikken, men vi prøver at minimere vores lager og trykke on-demand for miljøets skyld. Vi kan ikke garantere at plakaten er i butikken hvis du ikke bestiller den på forhånd.

Returnering og gavepolitik

30 dages returret: Du kan returnere plakaten i butikken eller online. Du får pengene tilbage. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan du også returnere rammen.
Hvis det er en gave: I kurven kan du vælge at påsætte byttemærke (og gavepapir) hvis du ønsker.
Alle gaver kan byttes indenfor 30 dage. Vi bytter både i butikken og online. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan modtageren også bytte rammen.

Kunstner

“The devil in her”, lavet af Sofia Andersson.

Varenummer (SKU): 223046 Kategorier: , , , , Se alle designs af

I min kunst er mennesker og farver det vigtigste omdrejningspunkt. Jeg eksperimenterer med forskellige udtryksformer, teknikker og medier og jeg afprøver forskellige stilarter - men kernen er og bliver mennesket i centrum. Mine motiver bliver ofte skabt med inspiration fra forskellige kulturer eller historiske tidsperioder og jeg kan rigtig godt lide at blande de forskellige kendetegn, som kommer herfra, i min kunst. 

Kunst har altid betydet meget for mig og jeg har malet billeder, siden jeg var helt lille. De seneste år har jeg primært arbejdet med digital kunst. Det giver mig mulighed for at arbejde mere præcist og stringent med farver og udtryk. 

223046